Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠαράξεναΤα άστρα επηρεάζουν τα ...μόρια;

Τα άστρα επηρεάζουν τα …μόρια;

|

Το πέος γράφει τη δική του ιστορία…. μέσα από μια Αστρολογική ματιά (!!!) οπότε καθίστε αναπαυτικά και αρχίστε την ανάγνωση με καλή διάθεση και χωρίς προκαταλήψεις.. 

Πέος… Ο μεγαλύτερος φόβος για τον άνδρα και ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης. Όχι μόνο ανάμεσα στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες με ερωτήματα κάθε είδους. Είτε μιλάμε για το σχήμα είτε για το μέγεθος είτε ακόμη και για το …χρώμα. Το συνοδεύουν δεκάδες μύθοι, είτε αληθινοί είτε στα όρια της μυθολογίας, ενώ τώρα ανεβάζουμε επίπεδο στη συζήτηση για το ανδρικό μόριο γιατί βάζουμε στο παιχνίδι και την αστρολογία. Τι νομίζετε; Ότι δεν έχει ρόλο; Ανάλογα το ζώδιο ορίζεται και το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Δεν ξέρουμε εάν είναι αλήθεια. Ούτε μπορούμε να μιλήσουμε επί προσωπικού. Αλλά εάν θέλετε να γελάσετε λίγο δείτε το σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας secretdesires.gr που υπογράφει η αστρολόγος Rena Koliopanou

Καλή ανάγνωση 


Picture

Κριός: 
Αυτός, αυτή και το έμβολο
​Ακούγεται λίγο επώδυνο, έτσι δεν είναι; ​Αυτό το πέος  μπορεί να είναι απίστευτο! Μπορεί να σε κάνει να μαζεύεσαι κάθε φορά που  σε σπρώχνει ή μπορεί να μην είσαι καν σε θέση να το βάλεις μέσα σου. Είναι εξαιρετικά πολύ μεγάλο και κοκαλιάρικο, με μια μυτερή κορυφή.
Είναι σαν ένα είδος  δονητή, απλά πιο λεπτό και δεν δονείται. Αν το βάλεις από την σωστή  γωνία, τότε είσαι σχεδόν σε θέση να ζευγαρώσεις και μάλιστα να αγγίξει το g-spot σημείο σου. Σε όποιο σημείο  και να το βάλεις μέσα σου, ένα είναι σίγουρο, θα πρέπει να ολοκληρώσει σύντομα! Ouch!

Picture

Ταύρος: 
Ο κοντός Φαλλός στην χώρα των Αιδοίων 
Αυτό ξέρεις,  είναι το ένα που όλες έχουμε ακούσει φήμες και ίσως ακόμη να μην έχουμε  δει αυτοπροσώπως.
Ναι, αυτό που μπορεί να έχεις μια υποψία  οτι  είναι -ξέρεις- λιγάκι μικρότερο, αλλά πραγματικά σούπερ  παχύ απ’ ό, τι  το  μεγάλο, ακόμη και όταν είναι χαλαρό! Το πλαισιώνουν δε, μεγάλοι, πλήρεις, ολοστρόγγυλοι και σταθεροί όρχεις. Επίσης, το πακέτο διαθέτει χαμηλής έντασης εκσφενδόνιση … lol.

Picture

Δίδυμοι: 
Ραντεβού στα διπλά
Πρόκειται για ένα λεπτό πέος  που είναι συνήθως άνω του μέσου όρου σε μήκος, πιθανόν ανοιχτόχρωμου δέρματος, αλλά  με σκούρο ροζ επάνω στην κορυφή. Το πλαισιώνουν, μακριοί σαν άδεια σακουλάκια και ανοιχτόχρωμοι όρχεις, που  δεν κρύβονται.
Στην αρχή μαζί του, νομίζεις ότι το σεξ δεν  θα είναι φοβερό και  περιμένεις  να τελειώσει  πριν καν να αρχίσει. Μην προτρέχεις όμως,  νομίζοντας  οτι είναι απλά  λίγοι πόντοι με βάση το κρέας και  δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Δώσε στον τύπο ένα δευτερόλεπτο για να ζεσταθεί και έκρηξη bada bing bada! Η δυναμική μετριότητα του όλου πακέτου του, φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει  γυναίκες που θα μπορούσαν  να το δοκιμάσουν από παντού …

Picture

Καρκίνος: 
Ο Πούτσος που δε λύγισε ποτέ
Μεσαίου μεγέθους, χαλαρό πέος, που σχεδόν καλύπτεται από πυκνές, σγουρές και άστρωτες  τρίχες.
Μιλάμε για ΤΕΡΆΣΤΙΟ  θάμνο! 
Δεν έχει το μήκος ενός πέους σαν του Κριού, αλλά είναι αναλογικό, συμμετρικό με μια μικρή καμπύλη προς τα δεξιά  και ξέρει, βρε παιδί μου, ακριβώς, πώς να το λειτουργήσει.
Το μεγαλύτερο μόριο, ξέρεις, δεν σημαίνει πάντα το καλύτερο και συχνά μερικές  φορές, όταν τα” αγόρια”  αισθάνονται ότι έχουν κάτι  λιγότερο να δείξουν σε φυσικό μέγεθος, τότε θα δουλέψουν δύο φορές πιο σκληρά για να σε κάνουν να τελειώσεις ξανά και ξανά και ξανά. Good Boys!

Picture

Λέων: 
Αγάπη μου, μεγέθυνα την ψωλή μου
Ίσως να υποστείς ένα  σοκ όταν  καταλήξεις στο κρεβάτι, με κάποιον σαν αυτόν. Προφανώς, ο τέλειος τύπος έχει το τέλειο πουλί: Όπως οκτώ ή εννέα πόντους, παχύ, αλλά συνήθως σκληρό και  οδυνηρό με μια ωραία φλέβα να σφύζει ζωντάνια.
​Υπάρχουν πολλοί   έξτρα  πόντοι,  που ίσως  δεν έχεις συνηθίσει. Όμως και τι να κάνεις με αυτό; Να μην παίξεις μαζί του;  Θέλεις αλήθεια να το αποφύγεις;  Πφφφ… κόλαση. Ίσως να μην είναι καν σε θέση να μπει με την  πρώτη αν είναι καλά προικισμένο και σκληρό, τουλάχιστον όχι μέχρι να πάει μαλακά και πάλι και το συνηθίσεις. Στη θετική πλευρά, δεν είναι πραγματικά τόσο  επίπονο όσο φαίνεται  και είναι πολύ πιο ευαίσθητο ακόμη και από ένα  πέος με περιτομή… οπότε μπορεί με αυτό να κάνεις σεξ με  διασκέδαση! Promise!

Picture

Παρθένος: ο Αποχυμωτής μουλινέξ
​Αυτό το πέος  έχει -αν μη τι άλλο- προσωπικότητα, που διαθέτει λίγο θράσος και μια καμπύλη!
Είναι σαρκώδες, σκληρό, με μια μεγάλη φλέβα που φτάνει μέχρι την κοιλιά.
Οι τρίχες που το πλαισιώνουν, είναι κοντές και μοιάζουν σαν μούσι. Μπορείς να το έχεις με οποιοδήποτε τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε ταχύτητα σου αρέσει, χωρίς  όμως εκπλήξεις. 

Picture

Ζυγός: 
Ο πύργος της Πίζας 
​Είναι  επαρκώς προικισμένο (σπάνια υπερβολικά), με φιλική προς το χρήστη εμφάνιση όπως και  ίδιος. Είναι όλο ροζ και ωραία διαμορφωμένο, ποτέ  βρώμικο ή με  ύπουλο σχήμα. Δεν έχει  η καθεμιά τη χαρά να αντιμετωπίζει αυτό το είδος του πέους, στην πραγματική ζωή.
Μπορεί να είναιείτε σούπερ εκπληκτικό και να χτυπά το g-spot  σημείο σου με την λίγη «έλα εδώ» καμπύλη του στην άκρη, ή να κλίνει περισσότερο από 90 μοίρες γωνία, έτσι που  θα πρέπει να το τοποθετήσεις στο πλάι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, με αυτό συνοδοιπόρο, οδηγούμαστε πάντα σε ενδιαφέρουσες σεξουαλική εμπειρίες.

Picture

Σκορπιός:
Τo 
Φονικό Πέος

Αυτό είναι τρομακτικά μεγάλο σε μήκος, πλάτος και περίμετρο! Αλλά έχεις την αίσθηση οτι  θα μπορούσες να το  νιώθεις απολύτως άνετα μέσα σου!
Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο  πανίσχυρο, παχύ πέος, περιτριγυρισμένο από σγουρές, “φιλικές” τρίχες.
​Θα το καταλάβεις ότι είναι πάρα πολύ μεγάλο, όταν μπορείς να το δεις μέσα από το στομάχι σου, καθώς  σε ” χτυπάει” αλύπητα  και με πάθος ….

Picture

Τοξότης:
Ταρζάν, η ψωλή της ζούγκλας 

Είναι σέξι, βρώμικο και  ακούραστο, αν και συνήθως  δεν μπορείς να το δεις όταν βρίσκεται κρυμένο μέσα στο  τζιν.
Νομίζω οτι εδώ βρίσκεται το τέλειο πέος που ψάχνεις.
Τέλειο μήκος, δεν είναι πάρα πολύ αδύνατο, δεν είναι πολύ παχύ…Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να σε προβληματίσει, είναι το  ξεμπέρδεμα από την μπερδεμένη ζούγκλα των τριχών, που  το κρατούν όμηρο. Τουλάχιστον δεν θα έχεις να ανησυχείς για το οδοντικό νήμα απόψε …


Picture

Αιγόκερως:
Το σούπερ ευαίσθητο

Αυτό που έχουμε μια σχέση αγάπης / μίσους μαζί του.
Έχει ουσιαστικά εκσπερματώσει  στο παντελόνι, πριν εσύ βγάλεις τα ρούχα σου (tragic!).
​Από την άλλη μεριά όμως, όταν ξαναβάλει μπρος, θα σε οδηγήσει στα άκρα  με τις καλές δεξιότητες του και με την απίστευτη διάρκεια του.
​Το όλο πακέτο  του είναι χαλαρό και  μυώδες ταυτόχρονα,  με πρωταγωνιστή ένα μάλλον σαρκώδη φαλλό, καθώς και χαμηλούς κρεμασμένους (με μια αίσθηση ηρεμίας), γεμάτους όρχεις.


Picture

Υδροχόος: 
Ο τροχός της στύσης

Αν και φημίζεται για την ταχύτητα του,  το μεγαλύτερο μέρος της διόγκωσης του, συχνά βασίζεται στους συχνά χοροπηδηχτούς  όρχεις του. Το πλαδαρό πέος, κρέμεται πάνω από τους όρχεις, σαν ένα μακρύ ρύγχος.
Αλλά πολύ ασταθές, ρε παιδί μου! Είναι σε στύση; Είναι ενθουσιασμένο και έτοιμο για δράση;Φαίνεται  έτοιμο  να καταρρίψει ρεκόρ, αλλά… έλα λίγο ακόμη και για…περίμενε, τι τραγούδι είναι αυτό στο βάθος; Φτου! Έπεσε!
Τα συναισθήματα του  και το πέος του συνδέονται ισχυρά, ώστε αν υπάρχει οποιοδήποτε είδος  απόσπασης της προσοχής ή υποκείμενο συναίσθημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί,  τότε πρόκειται να είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ, που ανεβοκατεβαίνει κάθε λίγα λεπτά.


Picture

Ιχθύς:  Το ΜΙΚΡΟ 
​Παλαμάρι του Βαρκάρη

Εδώ συναντάς ένα  βασικά  χαλαρό, άτονο πέος  με αρκετά περιποιημένες τρίχες, οι οποίες είναι ίσιες, (όχι σγουρές) και  μικρούληδες όρχεις, κάπως κοντά στο σώμα. Δεν είναι αυτό που θα κάνεις χαρά για να το αισθανθείς μέσα σου, αλλά ίσως αν το έτριβες κατά μήκος της κλειτορίδας σου, να  έκανε την δουλειά!
Από την άλλη, πάω στοίχημα ότι είναι καταπληκτικό για να το πάρεις στο στόμα  σου (ξέρεις, για να αναπληρώσεις για άλλα πράγματα) και  δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχήσεις για τα αντανακλαστικά σου … Lucky you 😉


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΠΝΑι: Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα υποδυόμενοι υπαλλήλους

Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πάσχα: Σύγχυση στην αγορά αρνιού

Αντιδράσεις για την ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι» – Ανησυχία για την επάρκεια λόγω εξαγωγών

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: Φινάλε στο όνειρο, ήττα στην Βούλα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia πάλεψε αλλά πνίγηκε στην άμυνα του Πρωτέα Βούλας - Ηττα στον 3ο αγώνα 66-55 και με 2-1 ήττες έμεινε εκτός συνέχεια - Το σχόλιο της διοίκησης για το φετινό ταξίδι της Ναξιώτικης Ομάδας

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play Offs: “Εδώ είναι Νάξος” και επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ηλυσιακό

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κέρδισε τον Ηλυσιακό 74-62, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1 νίκες) και ο τελικός για την μάχη του τελικού την προσεχή Κυριακή (28/04) στα Ιλίσια

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στο ΧΥΤΑ της Νάξου (photos)

Γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου - Στο χώρο και δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου

Νάξος: Τοποθετήθηκαν νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία

Φ. Μαυρομμάτης δηλώνει ότι "Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν σε σχολεία”

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη