Θέλεις άδεια; παίξε Πλούταρχο

Απαραίτητη θα είναι η παρουσία του καλλιτέχνη που τραγούδησε ιδιωτικά για τον Πάνο Καμμένο, τον Νίκο Παππά και την παρέα τους το βράδυ των εκλογών, στο πρόγραμμα των καναλιών που θα υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο!

Φαίνεται πως ο υπουργός Επικρατείας και άνθρωπος - κλειδί για την αδειοδότηση των καναλιών, θέλησε με τον τρόπο του, να ανταμείψει τον αγαπημένο του Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος προσφέρθηκε να τραγουδήσει στο Posidonio, το βράδυ των εκλογών για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Έτσι, στο νέο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Νίκος Παππάς, φρόντισε να προσθέσει μια διάταξη όπου αναφέρεται ρητά ότι ο Γιάννης Πλούταρχος πρέπει να περιλαμβάνεται στο μηνιαίο πρόγραμμα!

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 8 του νομοσχεδίου (παρ β), αναφέρεται ότι κάθε σταθμός εθνικής εμβέλειας πρέπει να εντάσσει στο πρόγραμμά του «τουλάχιστον τέσσερις ώρες μετάδοσης τραγουδιών του Γιάννη Πλούταρχου, είτε από το νυχτερινό κέντρο «Posidonio» (σε μαγνητοσκόπηση), είτε σε δημοσιογραφικού τύπου αφιέρωμα στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη».

Η συγκεκριμένη διάταξη, έχει προκαλέσει αναστάτωση στις υπόλοιπες δισκογραφικές εταιρίες, που την θεωρούν αντισυνταγματική και προειδοποιούν ότι θα την προσβάλουν νομικά. Αντίθετα, έχει γίνει δεκτή από τους ιδιοκτήτες των καναλιών, που θεωρούν ότι προωθεί την τέχνη και τον πολιτισμό, με ρεαλιστικό τρόπο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή: Μούφανετ.gr