Θεσσαλονίκη: βγήκαν βόλτα τα πρόβατα

Βόλτα... στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης βγήκαν το πρωί της Τετάρτης (13/07) πρόβατα, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς. Ένα εξ αυτών παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, κοντά στο τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προ δυτικά. Από την παράσυρση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα, όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία. Το πιο εντυπωσιακό της ιστορίας; Αποδείχτηκε εκ των υστέρων ότι τα πρόβατα ήταν κλεμμένα.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» αποκάλυψε πως κάποιος του έκλεψε τέσσερα πρόβατα και προφανώς δεν τα έδεσε καλά και του ξέφυγαν από την «καρότσα», πήδηξαν  και βρέθηκαν πάνω στον Περιφερειακό.  Τα πρόβατα βρίσκονταν σε ένα αγρόκτημα, στην Πυλαία, κοντά στο Νοσοκομείο «Γέννεσις», σε ένα χωράφι, που ο ιδιοκτήτης το έχει μετατρέψει σε αγρόκτημα, έχοντας μέσα αρκετά ζώα, τα οποία, όπως είπε, τα εκτρέφει για τα παιδιά του.

Επιστρέφοντας στην πρωινή εικόνα, ήταν γύρω στις 6.30 το πρωί, όταν οι οδηγοί που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό είδαν έκπληκτοι τετράποδα να «βόσκουν» στο οδόστρωμα και παραπλεύρως αυτού. Προς στιγμήν επικράτησε αναστάτωση, με τους οδηγούς να κατεβάζουν ταχύτητες για να αποφύγουν τα περιπλανώμενα ζώα.

Περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ λίγη ώρα αργότερα τα πρόβατα απομακρύνθηκαν από το σημείο. Σίγουρα πάντως δεν ήταν μόνο τέσσερα…