Τσίπρας "Γαμπρέ, πρόσεχε τι τάζεις;"

Αυτό που πρεπει να παραδεχτούμε όλοι είναι ότι έχει χιούμορ ο Αλέξης μας... Με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε σε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Καβάλα.

Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε αναρτήσει, νωρίτερα σήμερα, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το δημαρχείο της Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους.  και σημείωσαν " Θελουμε να ευχαριστήσουμε τη Δήμαρχο Καβαλας κ. Δήμητρα Τσανάκα (σ.σ. είναι μία από τις πρώτες που ανακοίνωσαν ότι κέρδισαν χρήματα μέσα από τις φορολοταρίας) που σήμερα μας πάντρεψε!!! Υγεία και Ευτυχια για όλους μας!"

Στη φωτογραφία των νεόνυμφων με τη δήμαρχο της πόλης, ο γαμπρός κρατά πινακίδα που γράφει: «Της είχα πει ότι θα παντρευτούμε όταν βγούμε απ' τα μνημόνια... Γιατί ρε Τσίπρα;!». Ο πρωθυπουργός κοινοποίησε τη φωτογραφία του ζευγαριού στην προσωπική του σελίδα, γράφοντας με εμφανή χιουμοριστικό τόνο: «Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις. Παρόλα αυτά, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News