Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠαράξεναΤσιτσιπάς: έμεινε ... άφωνος από το σουβλάκι που φέρει το όνομά του

Τσιτσιπάς: έμεινε … άφωνος από το σουβλάκι που φέρει το όνομά του

|

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βρέθηκε στο ελληνικό εστιατόριο «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης όπου και δοκίμασε το σουβλάκι που φέρει το όνομά του – Τί περιέχει, πόσο κοστίζει και ποια ήταν η αντίδραση του 20χρονου τενίστα που έχει αφήσει άφωνη την αθλητική κοινότητα με την εντυπωσιακή βελτίωσή του

Το είπε και το έκανε…. Εστιατόριο στη Μελβούρνη, που αποτελεί διάσημο στέκι για τους Έλληνες της Αυστραλίας, είχε υποσχεθεί ότι θα δημιουργήσει ένα σουβλάκι με το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά, σε περίπτωση που εκείνος προκριθεί επί του Ρότζερ Φέντερερ στους «8» του Αυστραλιανού Όπεν. Ο 20χρονος τενίστας κέρδισε.

Έτσι και οι “Stalactites restaurant”, ονόμασε με τη σειρά του ένα από τα σουβλάκια τους «Tsitsipas Souvlaki», βάσει, μάλιστα, των επιθυμιών του ίδιου του Στέφανου.

Ο νεαρός αθλητής, σε δήλωση που έκανε στο δίκτυο SBS και στο δελτίο της ομογένειας, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόσκληση να δώσει ο ίδιος τα υλικά στο σουβλάκι που θα πάρει το όνομά του. Και μάλιστα ήταν ένας επανασττικός συνδυασμός: «Θα ήθελα να έχει αρνί, πατάτες, ντομάτα, τζατζίκι, ρόδι και λίγο βασιλικό»

Και ο 20χρονος τενίστας μετά την χθεσινή ήττα από τον Ράδα Ναδάλ (σ.σ. ήττα που όμως τον φέρνει στο Νο 12 της Παγκόσμιας κατάταξης και με εγκωμιαστικά σχόλια από τους αντιπάλους του καθότι η εξέλιξή του είναι ραγδαία το τελευταίο εξάμηνο) επισκέφτηκε το εστιατόριο και… τίμησε το σουβλάκι που έχει πάρει… το όνομά του, δηλώνοντας “άφωνος” σε σχόλιο του στο instastory που “ανέβασε”.

Έτσι, λοιπόν, το «Tsitsipas Souvlaki» είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Όπως ζήτησε ο Στέφανος, περιέχει αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, βασιλικό, ρόδι μέντα, φέτα, πατάτες και τσίλι.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα του εστιατορίου στο διαδίκτυο θα είναι το αγαπημένο σουβλάκι του μενού για 16 δολάρια Αυστραλίας (!!)  Η managing director του εστιατορίου, Νικόλ Παπασάβας είπε «Νιώθουμε τόσο περήφανοι για τον Στέφανο και είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργήσαμε ένα σουβλάκι με το όνομά του».

Και τέλος να αναφέρουμε ότι το ίδιο εστιατόριο είχε δημιουργήσει σουβλάκι (με βάση το χαλούμι και τις πατάτες) και με το όνομα του Μάρκου Παγδατή, όταν εκείνος είχε φτάσει στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν το 2006.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ελλάδα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο - Η πρόβλεπόμενη ποινή είναι ισόβια για την δολοφονία και πολυετής κάθειρξη για την απόπειρα

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά – Γεωργιάδη, ποιος ο λόγος;

Επείγουσα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου με τον Υπουργό Υγείας

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

Νάξος – Nova: Προσφορά για θέση μόνιμης εργασίας

Το υποκατάστημα της Nova στη Νάξο προχωρά σε προσφορά θέσης εργασίας

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο (!!!)

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο με κρούστα πάπρικας-μουστάρδας

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα