Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης: Δίνουν σύνταξη στη χήρα Μπαλταδώρου και αναλαμβάνουν τις σπουδές των παιδιών

Την ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο επιχειρηματίας κ. Γρηγόρης Κωνσταντινίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, ο οποίος αποφάσισε και ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως θα ενισχύσει την οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου, με μηνιαία σύνταξη ύψους 500 ευρώ, ενώ παράλληλα θα καλύψει και τις σπουδές των παιδιών του.

Δείτε τι έγραψε ο κ. Γρηγόριος Λ. Κωνσταντινίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ: 

«Ἀντί μνημοσύνου…

Ἐπειδή τό κράτος εἶναι ἀνάλγητο ἐως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ καί μάλιστα ἐχθρικό καί ταυτοχρόνως βλάσφημο σέ ΚΑΘΕ τί ΕΛΛΗΝΙΚΟ καί ΟΡΘΟΔΟΞΟ θέλω νά φύγω ἀπό τά λόγια τίς εὐχές καί τά κροκοδείλια δάκρυα περνώντας ἀμέσως στήν πράξη καί νά δηλώσω δημοσίως πῶς ἡ οἰκογένεια τοῦ ἀδικοχαμένου ΑΕΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ θά λαμβάνει ἀπό τήν ἑταιρεία μας κάθε ἀρχή τοῦ μηνός 500€ ὥς σύνταξη. Ἐπίσης δεσμεύομαι νά καλύψω τά ἔξοδα τῶν σπουδῶν τῶν παιδιῶν του, ὡς ἐλάχιστο φόρο τιμῆς στόν ἀετό μας… Ὁ θεός ἀς ἀναπαύση τήν γενναίαν του ψυχή καί ἀς ἀπαλυνει τόν πόνο τῶν οἰκείων του… ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

γιά τά ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Γρηγόριος Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος

 g@konstandinidis.gr»

Να σημειώσουμε ότι το 1920 ο Γρηγόριος Κ. Κωνσταντινίδης, ο Μικρασιάτης δάσκαλος στήνει το πρώτο ζαχαροπλαστείο της αλυσίδας, ενώ 5 χρόνια αργότερα οι γιοi του το φέρνουν στην Ελλάδα και δη στη Λάρισα σε μία ... παράγκα όπως λένε. Από το 1954 που η οικογένεια δημιούργησε τη δική της συνταγή, ο Κωνσταντινίδης έχει γίνει συνώνυμο του εκμέκ αλλά και του μιλφέιγ που έως και σήμερα παραμένει το πιο διάσημο γλυκό του. Πλέον, πέρα από την κλασσική συνταγή με την κρέμα βανίλια, προσφέρονται και δύο παραλλαγές: με σοκολάτα αλλά και ανάμικτο. 22 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ήτοι σε Λάρισα, Βόλο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πλαταμώνα. Διαθέτει περισσότερα από 100 μοναδικά γλυκά και απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους.