Ζητάει επανάληψη με ...μεζούρες

Απίστευτο κι όμως αληθινό...  Ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε πριν από λίγο σε καταγγελία εις βάρος της ΕΡΤ μιλώντας για απαράδεκτη στάση εκ μέρους της Δημόσιας τηλεόρασης, η οποία αλλοίωσε το αποτέλεσμα του χθεσινολύ debate δείχνοντάς τον κοντύτερο, ζητώντας παράλληλα επανάληψη του αγώνα με χρήση αυστηρών κανόνων σωματομέτρησης

Πιθανότατα στην επόμενη τηλεοπτική μονομαχία να έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Αλέξη Τσίπρα να διασταυρώνουν εκτός από τα ξίφη τους (μεταφορικά) και τις μεζούρες τους κυριολεκτικά! Όλα αυτά, αν γίνει φυσικά δεκτό το αίτημα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για επανάληψη της τηλεμαχίας, αφού σύμφωνα με την ένσταση που υπέβαλε, ο κόσμος δεν μπόρεσε να κρίνει σωστά το ύψος των δύο μονομάχων άρα δεν είναι σε θέσει να αποφασίσει σωστά ποιον θα ψηφίσει.

Σύμφωνα με το επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το κοινό δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο, οπότε τα επιχειρήματα (που ούτως ή άλλως δεν διέφεραν πολύ), δεν επηρεάζουν την απόφασή του. Αντίθετα, όπως λέει και το National Geographic, οι ψηφοφόροι συμπεριφέρονται όπως τα ζώα στην αγέλη που κάνουν αρχηγό το πιο μεγαλόσωμο.

Συγκεκριμένα, το επικοινωνιακό επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ζητάει ειδικούς πίνακες μέτρησης ύψους πίσω από τους δύο μονομάχους, εξέταση σε εργομετρικό κέντρο από ανεξάρτητη Αρχή και ξιφομαχία με ειδικά φωτόσπαθα-μεζούρες.

Πηγή: Μούφανετ (Νίκος Ζαχαριάδης)