Ζητείται διαχειριστής λογαριασμών social media

Όταν το 1976 η Βασίλισσα Ελισάβετ έστελνε e-mail κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατιωτική βάση όλοι είχαν μείνε με το στόμα ανοιχτό καθότι η τεχνολογία ήταν ακόμη στα σπάργανα και η Βασίλισσα της Αγγλίας έδειχνε ότι είναι μπροστά από τις εποχή της… Και το κυριότερο; Ότι ξέρει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα του ολοένα και μεταβαλλόμενου κόσμου της τεχνολογίας…
Κι έτσι τώρα, που την ερχόμενη Πέμπτη γίνεται 90 ετών, είναι πρόθυμη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία. Γι' αυτό και αναζητά διαχειριστή για τους λογαριασμούς του Μπάκιγχαμ στα social media. Κι αυτό έγινε μέσω …αγγελίας. Κάποια πράγματα προφανώς δεν αλλάζουν. Ο νέος υπάλληλος του παλατιού θα μένει σε αυτό και η αμοιβή του προσδιορίζεται στις 50.000 λίρες τον χρόνο. Ο επικεφαλής των ψηφιακών λογαριασμών του Μπάκιγχαμ θα πρέπει, όπως αναφέρει η αγγελία, «να αναπτύξει την ψηφιακή στρατηγική επικοινωνίας και να διασφαλίσει την αποτελεσματική χρήση μιας σειράς ψηφιακών πλατφορμών, για την υποστήριξη των στόχων του παλατιού».

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ήδη διάφορους λογαριασμούς στα social media, όπως στο Twitter και στο YouTube και ο νέος επικεφαλής θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους για να διατηρήσει και να αυξήσει τη δημοτικότητα των Γουίνδσορ. 

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News