Δευτέρα 8 Ιουνίου και τα μέλη του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη ολοκλήρωσαν τη παρουσία τους στη Δονούσα και στα πλαίσια του προγράμματος που τρέχει τα τελευταία χρόνια “Sea Change Greek Islands” όπου στόχος δεν είναι άλλος από την απαλλαγή όλων μας από τα πλαστικά… Στη Δονούσα είχαμε την βράβευση δυο επιχειρήσεων για τις δράσεις τους την περσινή χρονιά, ενώ υπήρξε και καθαρισμός παραλιών όπως ο γνωστός σε όλους μας Κέδρος. Μάλιστα, εκεί γιόρτασαν και την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών… Κι από εκεί αύριο θα βρίσκονται στην Αμοργό. Για ανάλογες δράσεις και θα μείνουν ένα διήμεριο….

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Αμοργού…

“Η προστασία του περιβάλλοντος θα βρίσκεται στο επίκεντρο ενημερωτικών δράσεων και ενημερώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Αμοργό το διήμερο 9&10 Ιουνίου 2020.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη ενισχύει του δεσμούς του με την Αμοργό καθώς συνεργάτες του θα βρεθούν στο νησί με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση επαγγελματιών και κατοίκων γύρω από το πρόγραμμα «SeaChange Amorgos», τον καθαρισμό ακτών, τη μείωση των πλαστικών μια χρήσης.

Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες του νησιού και τους εκπροσώπους των συλλόγων να στηρίξουν με την παρουσία τους τις ενημερωτικές συναντήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα:

# Τρίτη 9/6/2020
12:00 συνάντηση στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους συλλόγων

16:30 μμ στα «Γλυκά της Ποθητής», συνάντηση με επαγγελματίες που επιθυμούν να προμηθευτούν το ποτήρι «Sea Change Amorgos» του προγράμματος

# Τετάρτη 10/6/2020:
14:00μμ συνάντηση με επαγγελματίες από Χώρα και Κάτω Μεριά που επιθυμούν να προμηθευτούν το ποτήρι «Sea Change Amorgos»

17:00μμ Αιγιάλη ,στο εστιατόρειο «Νησί» συνάντηση με επαγγελματίες που επιθυμούν να προμηθευτούν το ποτήρι « sea change Amorgos “ και βράβευση επιχείρησης για την στήριξη του προγράμματος με το ποτήρι του “SeaChange” την περσινή χρόνια

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πολιτισμός, παιδεία, στάση ζωής, οικονομική ανάπτυξη. Όλοι μαζί θα κρατήσουμε την Αμοργό μας καθαρή.