Ανδρος - Green Andros: Ακούμε τη δική σας φωνή (!)

Ανδρος

Ακούμε τη δική σας φωνή! 

Από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και για τις επόμενες 3 μέρες, σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για το ζήτημα των απορριμμάτων στην Άνδρο, με αφορμή την πρεμιέρα της ιστοσελίδας μας το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου!

Εσείς τι λέτε; Κάντε κλικ εδώ και πείτε μας τη γνώμη σας!

https://cleangreenandros.org/day3-q/

Οι απόψεις σας θα δημοσιευτούν στη συνέχεια, σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα μας. Απαντήστε τις ερωτήσεις και μείνετε συντονισμένοι!

 #CleanGreenAndros #AndrosYourVoice #AndrosYourVision

 

Η 6ήμερη καμπάνια ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιείται καθημερινά από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022,  στους λογαριασμούς μας σε Facebook & Instagram, με τη δημοσίευση :

# φωτογραφίας-κάρτας με τις ερωτήσεις της ημέρας προς το κοινό της Άνδρου 

# συνοδευτικού επεξηγηματικού κειμένου, 

# συνδέσμου σε φόρμα που το κοινό θα μπορεί να συμπληρώνει τις απαντήσεις του

# Μετά από 2 χρόνια εντατικής εργασίας, το εγχείρημα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος”, του μη κερδοσκοπικού φορέα “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου”, δημοσιεύει στις 26 Φεβρουαρίου 2022 την ιστοσελίδα του www.cleangreenandros.org.

Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε εκεί συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων, ιδιωτικές ή δημόσιες, που λειτουργούν στην Άνδρο, τις τοποθεσίες και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στη μείωση των απορριμμάτων, εμπνέοντας όλους να δράσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News