Ελλάδα - Ρέθυμνο: Ξεκίνησε τα δωρεάν δρομολόγια το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο!

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος CIVITAS DESTINATIONS ο Δήμος Ρεθύμνης πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και μισθώνει από το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου  ένα μίνι ηλεκτρικό λεωφορείο. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο του Δήμου Ρεθύμνης, το οποίο ξεκίνησε τη Παρασκευή 5 Ιουλίου,  τα δρομολόγια του. Η ολιγοήμερη δε καθυστέρηση στην έναρξη των δρομολογίων οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικαστικά θέματα.

Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα cretedoc.gr "η διαδρομή του λεωφορείου έχει ήδη ξεκινήσει και είναι κυκλική γύρω από την παλιά πόλη και να περικλείει τις οδούς – Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ι. Πετυχάκη, Αρκαδίου, Σαλαμίνος, Μελισσηνού, Λεωφ. Κεφαλογιάννη, ΚΤΕΛ Ρεθύμνου, Βλαστού, Πρεβελάκη, Φεραίου, Ψυλλάκη, Πατριάρχη Γρηγορίου, Δημακοπούλου, Γερακάρη, Μακαρίου, Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, Σοφοκλή Βενιζέλου.

Σημείο εκκίνησης του ηλεκτρικού λεωφορείου είναι στη Σοφοκλή Βενιζέλου πλησίον της Μαρίνας Ρεθύμνου το οποίο αντιστοιχεί με την πρώτη στάση του λεωφορείου.

Το λεωφορείο θα λειτουργεί από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 κάθε μέρα με συχνότητα ανά 45 λεπτά και η μετακίνηση θα είναι δωρεάν για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News