Ένα ξεχωριστό δώρο

Η Σχοινούσα είναι γνωστή και ως το νησί των…εφοπλιστών. Οι περισσότεροι εκ των οποίων προχωρούν σε διακριτικές κινήσεις σε μία προσπάθειά τους να κάνουν τη ζωή των κατοίκων του νησιού πιο εύκολη. Προχωρώντας σε δωρεές ή χορηγίες που σπάνιες γίνονται γνωστές. Αυτή η τελευταία όμως από την οικογένειά του εφοπλιστή Κώστα Μαρτίνου είδε το φως της δημοσιότητας καθότι πέρασε μέσα από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθότι αφορά το τομέα της καθαριότητας.

Ποιο είναι το δώρο; Ενα μικρό δορυφορικό απορριμματοφόρο όχημα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, χωρητικότητας 4m³, με σύστημα συμπίεσης τύπου πρέσας, της εταιρείας Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.. Το όχημα βρίσκεται από χθες στη Σχοινούσα, καθώς η δωρεά προορίζεται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση της Δημοτικής Κοινότητας Σχοινούσας, σύμφωνα με την επιθυμία του δωρητή, κ. Κωνσταντίνου Ι. Μαρτίνου.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κ. Μαρτίνο, για τη σημαντική αυτή προσφορά προς τον Δήμο και τους κατοίκους της Σχοινούσας, καθώς με το απορριμματοφόρο αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο μηχανολογικός «στόλος» του νησιού και κατ΄ επέκταση του Δήμου στην κάλυψη των αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων.