Γιορτάζει η Νάξος

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιορτάζει και στα 48 νησιά την Ημέρα Περιβάλλοντος με παράλληλες εκδηλώσεις. Η γιορτή ξεκίνησε από τη Παρασκευή με αφετηρία τη Σύρο και κορυφώνεται σήμερα με την μεγάλη εκδήλωση στη Ρόδο αλλά και στα άλλα μεγάλα και μικρά νησιά της περιφέρειας. Και ανάμεσά τους η Νάξος. Με τίτλο: «Η Γη είναι στα χέρια σου» διοργανώνεται η σχετική εκδήλωση και όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Νάξου οργανώνει γιορτή για το περιβάλλον τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00, στο άλσος της Έλλης, στη Χώρα Νάξου, με τη συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών Σχολείων.

Μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται στα νησιά της ΠΝΑΙ, με σκοπό την ενημέρωση για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και τη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης.

Παιχνίδια, μουσική και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους. Επίσης, θα μοιραστούν δώρα από το Περιφερειακό Φυτώριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για όλους όσοι προσέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News