Κυκλάδες: Νάξος και Ανδρος αποκτούν "Σύστημα Βυθιζόμενων Κάδων Απορριμμάτων"

"Το Πράσινο Ταμείο χρηματοδοτεί δυο δράσεις με περιβαλλοντικό αποτύπωμα και αξία στη Νάξο και την Άνδρο. Θέλω να συγχαρώ τους Δημάρχους των δυο νησιών που δούλεψαν για να εντάξουν τα έργα σε αυτή τη χρηματοδότηση και τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλου που είναι δίπλα μας. Χρειάζεται συνεργασία και συνένωση δυνάμεων για να πετύχουμε τους στόχους μας ! Μαζί μπορούμε" Ποιος το αναφέρει αυτό; Μα ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, μέσα από τη δική του σελίδα στα social media.. 

Και μαθαίνουμε ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα αποκτήσει τέσσερα Βυθιζόμενα συστημάτα αποθήκευσης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών σε κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμάτοφόρα αξίας 175.088 ευρώ... Στα πλαίσια του προγράμματος του προγράμματος "Αστική Αναζωογόνηση" και αναρωτιέσαι.. "Γιατί δεν γίνεται γνωστό από το Δήμο; Δεν θέλει να ξέρουν οι πολίτες του ότι γίνονται αυτές οι δράσεις;" 

Την ίδια ώρα, ο Δήμος Ανδρου έτρεξε να ανακοινώσει τη δική του κίνηση "  Την χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο» της Προμήθειας «Συστήματος Βυθιζόμενων Κάδων Απορριμμάτων» για τον Δήμο μας ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 166.656,00€ και αφορά την προμήθεια συστήματος βυθιζόμενων κάδων διαφόρων τύπων οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Χώρα, Μπατσί, Κόρθι και Γαύριο.

Μια σημαντική κίνηση στα πλαίσια της βελτίωσης της καθαριότητας του Νησιού μας με σύγχρονο, ασφαλή και φιλικό προς το Περιβάλλον τρόπο. Προχωράμε εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που μπορεί να βοηθήσει την Άνδρο και να συμβάλει στην καθημερινότητα των κατοίκων με τρόπο σύγχρονο".

 

Το Πράσινο Ταμείο χρηματοδοτεί δυο δράσεις με περιβαλλοντικό αποτύπωμα και αξία στη Νάξο και την Άνδρο. Θέλω να συγχαρώ...

Δημοσιεύτηκε από Filippos Fortomas / Φίλιππος Φόρτωμας στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News