Κυκλάδες: Τα μονοπάτια της Ανάφης απέκτησαν σήμανση

Ενα ακόμα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε επιτυχώς στην Ανάφη με στόχο την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών σε επισκέπτες και κατοίκους. Πρόκειται για την σηματοδότηση,  τη διάνοιξη, τον καθαρισμό και την συντήρηση των πεζοπορικών μονοπατιών. Στόχος ήταν οι περπατητές κάθε ηλικίας να κινούνται με ασφάλεια, σε καθαρά και σηματοδοτημένα μονοπάτια.

Όπως σημειώνεται εκ μέρους του Δήμου της Ανάφης, “με σταθερά βήματα προχωράμε για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς η υλοποίηση του έργου δημιουργεί συνθήκες τουριστικής ανάπτυξης, δεδομένου ότι ο περιπατητικός τουρισμός καταγράφει δυναμική αύξηση τα τελευταία χρόνια στο νησί μας. Υποστηρίζει τις υπάρχουσες υποδομές οικοτουρισμού και συμβάλει στην προβολή της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομίας που είναι μοναδική και αναντικατάστατη”.

Ο Δήμαρχος Ανάφης, Ιάκωβος Ρούσσος, ευχαριστεί θερμά τους  Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και τον Αναστάσιο Αναστασίου του γραφείου πολιτισμού της Περιφέρειας για την αμέριστη βοήθεια που παρείχαν, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη υλοποίηση του έργου. 

Με πληροφορίες από τη σελίδα koinignomi.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News