Κυκλάδες - Τήνος: Ενημέρωση στην Αθήνα από τους Τηνιακούς για τα δρώμενα στο νησί

Τήνος - Ανεμογεννήτριες

" Σας προσκαλούμε στην έκτακτη ανοικτή συνέλευση Αθηναίων Τηνιακών την Tρίτη 28/9 και ώρα 7:30μμ στο φιλόξενο κτίριο της αδελφότητας των Τηνίων εν Αθήναις να συζητήσουμε για τα δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Τήνο τις τελευταίες μέρες με την επιβολή εγκατάστασης αιολικών βιομηχανιών...".

Αυτό αναφέρει η πρόσκληση των φίλων της Τήνου που βρίσκονται στην Αθήνα. Είτε έχουν καταγωγή από τη Τήνο είτε είναι φίλοι του νησιού των Κυκλάδων. Η προσπάθεια που καταβάλλουν είναι αξιέπαινη και οφείλουν όλοι να σταθούν στο πλευρό τους. Τελευταίο επεισόδιο;

Οσα έγιναν τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου που προκάλεσαν τον τραυματισμό τουλάχιστον οκτώ κατοίκων, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας. Ο λόγος; Η στάση των κατοίκων της Τήνου στη προσπάθεια που γίνεται γαι εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί. Μία κίνηση που εδώ και αρκετούς μήνες έχει πυροδοτήσει πρωτόγνωρες σκηνές για τα δεδομένα των Κυκλάδων αλλά και της Ελλάδας γενικότερα... 

Δείτε την σχετική πρόσκληση 

Σας προσκαλούμε στην έκτακτη ανοικτή συνέλευση Αθηναίων Τηνιακών την Tρίτη 28/9 και ώρα 7:30μμ στο φιλόξενο κτίριο της αδελφότητας των Τηνίων εν Αθήναις να συζητήσουμε για τα δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Τήνο τις τελευταίες μέρες με την επιβολή εγκατάστασης αιολικών βιομηχανιών.

ΘΕΜΑΤΑ:

1) Πώς απαντά η κοινότητα των Αθηναίων Τηνιακών απέναντι στα έκτροπα που συμβαίνουν στο νησί μας?

2) Ενέργειες και δράσεις για τη στήριξη του Παν τηνιακού Αγώνα κατά των ΒΑΠΕ

3) Αστυνομική επιβολή βίας σε βάρος τηνιακών πολιτών για τα συμφέροντα ενός “επενδυτή” στα οποία Δήμος, περιφέρεια, κλαδικοί φορείς, πολιτιστικοί Σύλλογοι και η συντριπτική πλειοψηφία του τηνιακού λαού είμαστε αντίθετοι και το φωνάζουμε εδώ και χρόνια με κάθε τρόπο.!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News