Μήλος: Απέκτησε και τοποθέτησε 12 υπόγειους κάδους απορριμμάτων

Συστήματα υπόγειων κάδων απορριμμάτων.. Αργησε λίγο αλλά ήρθε και στην Ελλάδα και απαντάται όλο και πιο συχνά πλέον σε κεντρικά σημεία ελληνικών πόλεων...Είναι από τις πλέον καλαίσθητες υποδομές προσωρινής αποθήκευσης στερεών αποβλήτων. Το γεγονός ότι καθίσταται μία ολοένα δημοφιλέστερη επιλογή οφείλεται τόσο στην αισθητική αναβάθμιση που προσφέρουν στον περιβάλλοντα χώρο όπου εγκαθίστανται, όσο και στην αποτελεσματικότητα και πρακτικότητά τους.

Και βέβαια ακόμη θυμάμαι Σύμβουλο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην ερώτηση "μα το κάνουν στη Σαντορίνη και στη Μήλο, γιατί όχι και στη Νάξο;" η απάντηση ήταν "μα ποιος θα τους καθαρίζει κάθε μέρα... Ξέρεις τι βρώμα έχουν εκεί στα ...χαμηλά..." Είχε ένα δίκιο... Το γεγονός βέβαια ότι σχεδόν όλοι πλέον οι Δήμοι στην Ελλάδα έχουν το συγκεκριμένο σύστημα, μάλλον περνάει στα ψηλά για έναν δήμο που εδώ και χρόνια παλεύει να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο μπλε κάδος και ποιος ο γκρί...

Τεσπα... Εμείς να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Μήλου, τοποθέτησε δώδεκα νέους υπόγειους κάδους απορριμμάτων και όπως διαβάζουμε μέσα από τη σελίδα mileikanea.gr "  Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αισθητικής του νησιού μας αλλά και εν γένει της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας, η Δημοτική Αρχή προέβη στην προμήθεια και εγκατάσταση 12 υπόγειων κάδων απορριμμάτων.

Οι υπόγειοι κάδοι τοποθετήθηκαν στα ακόλουθα σημεία:

- 4 στον Αδάμαντα

- 3 στα Πολλώνια

- 2 στην Πλάκα

- 2 στην Τρυπητή

- 1 στον Τριοβάσαλο

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News