Νάξος & Αμοργός: Έναρξη δολωματικών ψεκασμών

Από σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου και έως την 21η Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δολωματικοί ψεκασμοί στα ελαιόδεντρα με στόχο, τι άλλο από την καταπολέμηση του δάκου... Εχουν διάρκεια οκτώ ημερών και θα γίνουν στις κοινότητες Σαγκρίου, Ποταμιάς, Μελάνων, Χαλκείου και στην Αμοργό..

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης από το Επαρχείο Νάξου που φέρει την υπογραφή του Επόπτη Δακοκτονίας κου Ιωάννη Ξενάκη αναφέρει:

"Από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου ανακοινώνεται  η έναρξη δολωματικών ψεκασμών των ελαιοδέντρων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς από τις 13 Ιουλίου 2020, οι οποίοι θα διαρκέσουν 8 ημέρες και ολοκληρώνονται στις 21 Ιουλίου 2020, στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες  Σαγκρίου, Ποταμιάς , Μελάνων και Χαλκείου για τη Νάξο και στη νήσο Αμοργό.

Επισημαίνουμε ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα αγροκτήματα τους αλλά και να παρευρίσκονται σε αυτά , όσοι το επιθυμούν, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράπονα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Νάξου τηλ. 2285361464 -2285361462" .

 

 

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...