Νάξος - Απείρανθος - Κόρωνος: Και πάλι έκανε την εμφάνισή του το χιόνι (video)

Μπορεί ο "Λέανδρος" να φεύγει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν άφησε και κάτι στο διάβα του.. Από το πρωί άλλωστε η θερμοκρασία είναι από 0 έως 4 βαθμοί στην ορεινή Νάξο (από Κωμιακή έως Δαμαριώνα με βάση τους σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου) και λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα σε Απείρανθο - Κόρωνο η θερμοκρασία είναι στον .. άσο (1ο) ενώ η μεγαλύτερη τιμή την συναντήσαμε σε Αμοργό και Μύκονο με 9 βαθμούς..

Η βροχόπτωση είναι ελάχιστη, οπότε καλό είναι να προσέχουμε όλοι... Κι όταν λέμε "όλοι" το εννούμε. Κυρίως όσοι κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο της ορεινής Νάξου. Μην ξεχνάμε ότι χθες είχαμε χιονόπτωση και το πρωί ο παγετός στο δρόμο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο... Χιόνι είχαμε και στα ορεινά της Ανδρου αλλά και στα πεδινά, όπως είναι η Σίφνος..

Α είπαμε χιόνι; Ναι εδώ και μερικά λεπτά έχουμε χιόνοπτωση και πάλι στην Απείρανθο. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε στην εικόνα που μας έστειλε φίλος της ιστοσελίδας από την Απείρανθο όπως και το σχετικό video που δείχνει την προσπάθεια που γίνεται για να ... κάτσει το χιόνι...  Και με δεδομένο ότι η ένταση του ανέμου δεν ξεπερνάει τα 50 km /h μην αποκλείσουμε τίποτα για το βράδυ της Τρίτης... Αντίστοιχη κίνηση βλέπουμε και στην Κόρωνο, κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα η Ορεινή Νάξο θα είναι ...χιονοδρομικό κέντρο. Οπότε ας ετοιμαστούμε... Ααα και να μείνουν στα ζεστά οι κάτοικοι της Ορεινής Νάξου... (ευχαριστούμε θερμά για την ενίσχυση όσον αφορά την παροχή φωτογραφιών και video)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News