Νάξος: Απολυμαίνοντας παλιά κτήρια στη πόλη της Νάξου (φωτο)

Η αλήθεια είναι ότι πρωί Παρασκευής λίγο πριν τις οκτώ, κάθε ήχος δεν είναι και τόσο ευχάριστος στα αυτιά μας. Όχι μόνο σε όσων εργάζονται αλλά και σε όσους προσπαθούν να απολαύσουν τα τελευταία λεπτά πριν αφήσουν την αγκαλιά του Μορφέα...

Παρασκευή πρωί (27 Νοεμβρίου) έξω από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης Νάξου στο κέντρο της πόλης, στην είσοδο της "παλιάς" πόλης, ο ήχος είναι δυνατός... Κάτι από πίεση νερού που η αλήθεια είναι μας προκάλεσε περιέργεια... Και τελικά βρήκαμε τον .. ένοχο. Μέλη συνεργείου από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για λογαριασμό της Κοινότητας έχουν αναλάβει να καθαρίσουν ένα από τα σπίτια ... αγνώστου πατρός που βρίσκονται στη γειτονιά..

Όλο το καλοκαίρι εστία μόλυνσης... Αν και η είσοδος δεν επιτρέπεται από κάτι ξύλα που εμποδίζουν όποιον θέλει να μπει εντός της οικείας που είναι εγκαταλελειμμένη για χρόνια, τα σκουπίδια και η δυσωδία αποτελούν σήμα κατατεθέν..

Όμως χθες όλα άλλαξαν... Το συνεργείο με την καθοδήγηση του προέδρου της Κοινότητας Μάκη Μαυρογιάννη και του αρμόδιου αντιδήμαρχου καθάρισαν το σπίτι, το απολύμαναν και το σφράγισαν... Με την ευκαιρία πάντως καθάρισαν και το στενό έως τη παραλία της Νάξου.. Με ένα σπάρο δύο τρυγόνια..

Ας δούμε την σχετική ανάρτηση στη σελίδα της Κοινότητας Νάξου στα social media μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες

Η κοινότητα Νάξου μαζί με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας ξεκίνησε τον καθαρισμό πολλών παλιών κτιρίων στην πόλη μας ,τα κτήρια πρώτα απολυμαίνονται από εξειδικευμένο συνεργείο, μετά αναλαμβάνει το προσωπικό της καθαριότητας , ο χώρος πλένεται σφραγίζεται και βάφεται. Ευχαριστούμε τους εργαζομένους που σηκώνουν το βάρος της προσπάθειας αλλά και τους αντιδημάρχους Νίκο Σιδερή, Νίκο Βαθρακοκοίλη, Βαγγέλη Παντελιά για την βοήθεια τους με τα συνεργεία και τις προμήθειες των υλικών που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News