Νάξος - Ιωαν. Μαργαρίτης: "Η διαχείριση των απορριμάτων το μεγάλο στοίχημα"

"Η διαχείριση των απορριμάτων είναι ένα μεγάλο στοίχημα που αφορά το περιβάλλον που ζούμε και το μέλλον του. Είναι ένα στοίχημα που θα το κερδίσουμε γιατί έχουμε ευθύνη στις επόμενες γενιές.." Αυτό αναφέρει ο Επαρχος Νάξου, Ιωάννης Μαργαρίτης, όπου ως οικοδεσπότης υποδέχτηκε και φιλοξένησε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη και τον ομόλογό του (χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσεων και αρμόδιο σε θέματα απορριμμάτων) Χρήστο Ευστρατίου..

Από τη Παρασκευή έως τη Κυριακή, ο κος Χατζημάρκος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Λιανό για θέματα περιβάλλοντος και διαχείρισης απορριμμάτων στον οικείο Δήμο, ενημερώθηκε και είδε ιδίοις όμμασι την πορεία των εργασιών στα έργα που γίνονται αυτή τη στγμή στη Νάξο (βλ Φράγμα Τσικαλαριού / Ποταμιάς), επισκέφθηκε και τον ΧΥΤΑ Νάξου όπου αναμένεται σύντομα να αναβαθμιστεί... Αλλά και τις αθλητικές υποδομές που είναι σε εξέλιξη όσον αφορά την βελτίωσή τους.

Και ο κος Μαργαρίτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media μας αναφέρει:

"Ο Περιφερειάρχης μας, ο κύριος Γιώργος Χατζημάρκος, ήρθε στο νησί μας και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια εποικοδομητικη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και τους συνεργάτες μας σχετικά με τη λειτουργία της νέας αυτοδιοικητικης εταιρείας "ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου" - Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νήσων Νοτίου Αιγαίου.
Η διαχείριση των απορριμάτων είναι ένα μεγάλο στοίχημα που αφορά το περιβάλλον που ζούμε και το μέλλον του. Είναι ένα στοίχημα που θα το κερδίσουμε γιατί έχουμε ευθύνη στις επόμενες γενιές.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να κάνουμε αυτοψία στα έργα της περιφερειας που αφορούν
1) Την βελτίωση και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Ναξου
2) Την πορεία των έργων βελτίωσης σε αθλητικές εγκαταστάσεις"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News