Νάξος: Καλώς τα παιδιά... Γιατί όταν έχεις τζιπ πρέπει να το δείχνεις

Βρε καλώς τα παιδιά… Παλιά λέγαμε 3-0. Τώρα λέμε; Αλήθεια τι; Ότι κι εάν πούμε, είναι λίγο.

Θα μου πείτε γκρινιάζεις; Εγώ; Όχι. Γιατί άλλωστε. Που είναι το παράξενο; Οι τρεις οδηγοί αυτοκινήτων πολυτελών δεν μπορούσαν να παρκάρουν στους χώρους παρκινγκ της παραλίας του Αγίου Προκοπίου, είδαν προφανώς ανοιχτά εντός της παραλίας και … όρμησαν

Άλλωστε όταν διαθέτεις αυτού του είδους τα αυτοκίνητα, οι αμμοθίνες είναι παιχνιδάκι.

Και μπράβο τους.. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος να τους σταματήσει; Να τους εξηγήσει ότι εδώ είναι περιοχή Natura. Ότι παλέψαμε για να διώξουμε τους … κακούς με τα πλαστικά. Ότι έχουμε περιορίσει στα όρια τους επιχειρηματίες όσον αφορά τις ξαπλώστρες. Ότι έχουμε τιμωρήσει με βαριά πρόστιμα όσους διέλυσαν τις αμμοθίνες.

Ότι έχουμε καθαρές παραλίες με έμφαση στην ανακύκλωση και την μείωση του πλαστικού…

Ε αφού οι άνθρωποι δεν ενημερώθηκαν για όλα αυτά. Και είδαν και την «πόρτα» ανοιχτή, ε μπήκαν. Και έφτασαν έως τη θάλασσα.

Να σκεφτείτε ότι είχαν διάθεση να πάνε ακόμη και πιο κάτω, αλλά σκέφτηκαν ότι η αλμύρα μπορεί να χαλάσει τα αυτοκίνητα. Και συν τοις άλλοις, που να το πλένεις τώρα το 4χ4;

Και τι έμεινε; Ένας ηλικιωμένος κύριος να παρακολουθεί με απορία.

Ενδεχομένως να είναι απ αυτούς που ήρθαν την δεκαετία του 80 και αγάπησαν τον Άγιο Προκόπιο για την φυσική του ομορφιά και την αρμονία του με το περιβάλλον. Και έτσι έρχεται κάθε χρόνο. Ενδεχομένως εδώ να γνώρισε και τη γυναίκα του. Και μετά να ήρθε με τα παιδιά και τώρα με τα εγγόνια του.

Και έμεινε με την απορία. Ίσως γιατί θυμήθηκε, ότι όταν αυτός προσπαθούσε να φτιάξει σκηνές από καλάμια, δέχονταν επιθέσεις γιατί χαλούσε το τοπίο. Και τώρα τα αυτοκίνητα φτάνουν έως την … θάλασσα.

Και τι να του πει κανείς αλήθεια; Ανάπτυξη; Ήρθε; Ε ήρθε και είναι 4χ4 και στα μαύρα…