Νάξος: Νέο απορριμματοφόρο, αντίδραση και ερωτήσεις

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βλέπει την υπηρεσία καθαριότητας να ενισχύεται με ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα, στην παρουσία του οποίου ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σιδερής... 

Οπως διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα social media " Με ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου μας και η Υπηρεσία καθαριότητας.

Το απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, διαθέτει σύστημα ανύψωσης κάδων, πληρώντας τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και προδιαγραφές. Η χρηματοδότηση για την προμήθεια του απορριμματοφόρου οχήματος έγινε μέσω του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ".
 
Ανάρτηση πάντως που προκάλεσε και την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Θανάσης Μπερτσιά (από τη παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" που σχολίασε " Δυστυχώς τα αυτονόητα είναι επανάσταση!!!!
Συγχαρητήρια για πιο πράγμα?????? Για μια σκουπιδιαρα?????? Έπρεπε να είχατε φροντίσει να είχατε 20 καινούργιες τόσα χρόνια που είστε στην διακυβέρνηση του τόπου. Και όχι σε καμία περίπτωση να δίνει ο ένας συγχαρητήρια στον άλλο!!!"
 
Να σημειώσουμε βέβαια ότι εκτός από συγχαρητήρια είχαμε και σχόλια σχετικά με την απουσία κάδων σε αρκετές περιοχές, τι γίνεται με το χώρο ανάμεσα στα δύο γήπεδα (κλειστό - ανοιχτό) στο ΔΑΚ Νάξου και τη χρήση του αλλά και το ζήτημα που είναι σε εξέλιξη σχετικά με το ΧΥΤΑ Νάξου και την επόμενη ημέρα του...
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29η Ιανουαρίου θα κρίνει αρκετά για το ζήτημα που έχει σχέση με το ΧΥΤΑ Νάξου...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News