Νάξος - ΠΕ.ΚΙ.Ν.: Νέα "εποχή" με πρόεδρο την Αννα - Μαρία Κουμανούδη

ΠΕΚΙΝ - Εκλογές

Αρωμας γυναίκας έχει πλέον η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου (ΠΕ.ΚΙ.Ν)... Και είναι η πρώτη φορά...  Η Άννα – Μαρία Κουμανούδη ήταν η κερδισμένη των εκλογών της 27ης Φεβρουαρίου και μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν  στην πρώτη συνεδρίαση (06/03) είναι η νέα πρόεδρος της ΠΕ.ΚΙ.Ν. διαδεχόμενη τον Αντώνη Σέργη και ουσιαστικά κάνοντας το επόμενο βήμα με δεδομένο ότι στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο ήταν στην θέση της Αντιπροέδρου.   

Με βάση την σχετική ενημέρωση "Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕ.ΚΙ.Ν. που αναδείχθηκε από τις εκλογές που έγιναν στις 27-02-2022, συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση στην Χώρα της Νάξου, στις 06-03-2022 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

Πρόεδρος: Κουμανούδη Αννα - Μαρία του Στεφάνου 

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Βασιλάκη Αννα του Γεωργίου 

Α' Γραμματέας: Μπαρδάνης Ιωάννης του Φλώρου 

Β' Γραμματέας: Βασιλάκης Βασίλειος του Γεωργίου

Ταμίας: Σέργης Αντώνης του Νικολάου 

Μέλη: Γκόλφος Ιωάννης του Βασιλείου και Καρούσης Αντώνιος του Νικολάου 

Σε σχέση με το προηγούμενο Διοικητικό συμβούλιο να σημειώσουμε ότι έχουμε μία θεσμική αλλαγή (αναπληρωτής Πρόεδρος αντί Αντιπροέδρου) και πολλά νέα πρόσωπα. Εκτός έμειναν οι Βασίλης Κρασσάς (Α Γραμματέας), Παναγιώτα Καραμάνη (Β΄Γραμματέας) Μιχάλης Κοκκολιός (Ταμίας), Ηλέκτρα Φραγκίσκου, Κωνσταντίνος Μακρυδημήτρης (Μέλη)... Οπότε, η αλλαγή είναι εκ βάθρων...  

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News