Ο καύσωνας συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη 9/8

Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και λίγες σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 17 έως 38 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπική συννεφιά με πρόσκαιρη βροχή και το θερμόμετρο από 23 έως 37 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά και λίγες βροχές το απόγευμα στα ορεινά, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 39 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα και ο υδράργυρος από 18 έως 38 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, καλοκαιρία και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, 5 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 33 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα νότια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 21 έως 38 βαθμούς.
 
Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου.