"Προσοχή: υπάρχει κανονισμός καθαριότητας και θα ενεργοποιηθεί"

Μετά το φαινόμενο της ρίψης σκουπιδιών εκτός των κάδων αποκομιδής σκουπιδιών ο Γιάννης Τσολάκης "αναγκάζεται" να εκδόσει ανακοίνωση προειδοποίησης προκειμένου να αποφευχθεί η επιβολή προστίμων στους παραβάτες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί η ρίψη απορριμμάτων εκτός κάδων, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία. 
Υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, απαγορεύεται η εναπόθεση απορριμμάτων αλλά και των ογκωδών αντικειμένων και μπαζών εκτός κάδων, ενέργεια που επισείει υψηλά πρόστιμα. Οι κάδοι έχουν τοποθετηθεί για την υποδοχή των αστικών απορριμμάτων αποκλειστικά και όχι για ογκώδη αντικείμενα. Προκειμένου να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση επιβολής προστίμων, όπως προβλέπονται στον Κανονισμό, παρακαλούμε όπως τηρηθούν τα παραπάνω.
Η καθαριότητα μιας πόλης είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και πολυσύνθετη διαδικασία και απαιτεί την αρμονική συνεργασία και προσπάθεια τόσο των Υπηρεσιών Καθαριότητας αλλά και των δημοτών μας. 

Για μια πόλη καθαρή πρέπει να μεριμνήσουμε όλοι μας!".

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

Γιάννης Τσολάκης
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News