Σαντορίνη - ΔΑΠΠΟΣ: "Εβδομάδα Γης" με άρωμα και πρωταγωνιστές τα παιδιά

ΔΑΠΠΟΣ - Σαντορίνη

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία από άποψη προσέλευσης και ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «Εβδομάδα Γης» που διοργάνωσε ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Greek Eco Project.

Από το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 έως και την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οικολογικές δράσεις, ομιλίες, παιχνίδια και περιβαλλοντικά εργαστήρια ως επί το πλείστον για παιδιά, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης των δημοτών και κυρίως της νέας γενιάς που αποτελεί την ελπίδα μας για έναν καλύτερο και πιο όμορφο κόσμο.

Η συμμετοχή και κινητοποίηση των μικρών παιδιών ήταν για μας η καλύτερη ανταμοιβή, χαρίζοντας σε όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία της «Εβδομάδας Γης» μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στις δράσεις μας και όλους τους γονείς που τα ώθησαν να δουν το περιβάλλον με μια άλλη ματιά. Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στην κ. Δήμητρα Αθανασιάδου που συντόνισε κάθε δράση, αλλά και στους υπεύθυνους των εργαστηρίων που έδειξαν στα παιδιά πως το να φροντίζουμε το περιβάλλον μπορεί να αποτελεί ένα υπέροχο παιχνίδι… ζωής.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την επόμενη περιβαλλοντική μας δράση, την οποία ήδη σχεδιάζουμε και είμαστε σίγουροι πως θα την «αγκαλιάσετε» με την ίδια θέρμη.

«Ελάτε να κάνουμε μαζί τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ τον πιο γερό κρίκο της Σαντορίνης στην αλυσίδα της προστασίας του περιβάλλοντος».

 

ΔΑΠΠΟΣ - Σαντορίνη
ΔΑΠΠΟΣ - Σαντορίνη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News