Σαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Ασφαλές, διαυγές το νερό στο Καμάρι

Στο Καμάρι της Σαντορίνη υπήρξε αναταραχή τις προηγούμενες ημέρες λόγω χρωματισμού στο νερό... Και αυτή την ανησυχία των κατοίκων έρχεται σήμερα η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης του Δήμου Θήρας να κατευνάσει μέσω ανακοίνωσης όπου εξηγεί πως προήλθε ο χρωματισμός στο νερό, αναφέρει πως αντέδρασαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΘ και με κατηγορηματικό τρόπο σημειώνει ότι " το νερό στο Καμάρι είναι απολύτως ασφαλέδς και διαυγές..."

Ας δούμε τι αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε με τίτλο  «Απολύτως ασφαλές και διαυγές το νερό στο Καμάρι διαβεβαιώνει η Δ.Ε.Υ.Α.Θ.» ...

" Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ., με αφορμή ανησυχίες που εκφράστηκαν από κατοίκους του Καμαρίου, διαβεβαιώνει ότι το νερό της περιοχής είναι απολύτως ασφαλές και διαυγές. Ο προσωρινός χρωματισμός  του νερού προήλθε από βλάβη που προκλήθηκε κατά την διάρκεια των έργων αποχέτευσης που πραγματοποιούνται στην Κοινότητα του Καμαρίου.

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. αποκατέστησαν άμεσα την βλάβη και προέβησαν στον καθαρισμό του Δικτύου και την απολύμανση του, ώστε να προληφθεί η παρουσία οποιουδήποτε ρυπαντικού φορτίου. Για την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. πρώτιστη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των κατοίκων και η υγεία τους".