Σαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Καμπάνια για την εξοικονόμηση νερού

Σαντορίνη.... Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα»  επισκέφτηκαν την Πέμπτη 28/04/2022 τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Ορφανού Μανόλη, προκειμένου να ενημερωθούν για την εκστρατεία  της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. «SAVE WATER» και τον τρόπο που αυτή σκοπεύει να διευρυνθεί και να συμπεριλάβει τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας, ώστε και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν με σύνεση το νερό.

Αφού προηγήθηκε η τοποθέτηση του Προέδρου της  Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Ορφανού Μανόλη αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλει η Υπηρεσία, για να μπορεί να υπάρξει επάρκεια νερού κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ακολούθησε η παρουσίαση της πρωτοβουλίας «STAY & SAVE WATER» και των υλικών που αυτή περιλαμβάνει από την Ειδική Σύμβουλο Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κα. Βλαβιανού Ειρήνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα» παρακολούθησε προσεκτικά την παρουσίαση, χαιρέτησε με ενθουσιασμό αυτήν την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε ότι θα την στηρίξει.

Μάλιστα, το ραντεβού του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα» και της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα σε μία ημερίδα που θα διοργανώσουν από κοινού, στην οποία θα συμμετάσχει και η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, όπου πρόκειται να ενημερωθούν εκτενέστερα όλοι οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης και θα παραλάβουν τα υλικά που θα φιλοξενήσουν στις επιχειρήσεις τους.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News