Σαντορίνη: Ουπς, τον έπιασαν στα πράσα

Οταν δεν έχεις τρόπους και δεν σέβεσαι κανέναν, τότε εικόνες όπως αυτές μπορεί να θεωρούνται και φυσιολογικές. Είναι όμως; Μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων και τουριστών, πολυτελές γιοτ εντοπίστηκε στην Σαντορίνη πριν από μερικές ημέρες να αδειάζει το βόθρο του σκάφους.

Το απίστευτο αυτό σκηνικό έλαβε χώρα στο Παλιό Λιμάνι της Σαντορίνης στα Φηρά. Οι υπεύθυνοι του σκάφους απαθανατίστηκαν να αδειάζουν τα λύματα στο λιμάνι, δίπλα ακριβώς από τις ακτές. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα σκάφη μεγέθους 9-10 μέτρα δεν διαθέτουν βόθρους με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που αδειάζουν τα λύματα στα ανοιχτά καθότι ελάχιστα λιμάνια διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές.

Συγκεκριμένα ανάρτηση του Topmelody Fm Santorini Islands στο Facebook ανέφερε «Τον τσακώσαμε το βρωμιάρη» συνοδευόμενη με τις επίμαχες φωτογραφίες που προκαλούν οργή, απεικονίζοντας το γιοτ να αδειάζει τα λύματα σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της Σαντορίνης. Και βέβαια τα σχόλια ήταν ουκ ολίγα, ενώ όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκε και επώνυμη καταγγελία στο Λιμεναρχείο Σαντορίνης για το συμβάν που προκάλεσε την κοινή γνώμη...