Αμοργός - Ελ. Καραΐσκος: "Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την Δημοκρατία της κοινωνικής προόδου κι ανάπτυξης και του αλληλοσεβασμού"

Από την Εξέργεση του Πολυτεχνείου έχουν περάσει 47 χρόνια αλλά το μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για την διαφύλαξη και την ενδυνάμωση της Δημοκρατίας παραμένει ζωντανό και επίκαιρο.
Της Δημοκρατίας που αγκαλιάζει και αγωνίζεται για όλους τους πολίτες της. Ακόμα και των αρνητών της. Αυτό είναι το μεγαλείο και ταυτόχρονα η δύναμή της.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την Δημοκρατία της κοινωνικής προόδου κι ανάπτυξης και του αλληλοσεβασμού. Τη Δημοκρατία που κατοχυρώνει το διάλογο και τη συνεργασία.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν φέτος μας υποχρεώνουν να τιμήσουμε με διαφορετικό τρόπο την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Το γεγονός αυτό δεν μειώνει τις διαχρονικές αξίες της. Την ελευθερία, τη δημοκρατία, την παιδεία.

Τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν. Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου δεν είναι απλά μια γιορτή μνήμης. Αποτελεί μήνυμα ελπίδας και ευθύνης. Μήνυμα που έχουμε χρέος να το κρατήσουμε για πάντα ζωντανό.

Δήμαρχος Αμοργού
Ελευθέριο Καραΐσκος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΣΧΟΛΙΑ

Tο naxospress.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.