Αμοργός: Ευχαριστίες για ασθενοφόρο και κοντέινερ διαλογής

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος με διπλή του επιστολή δίνει το στίγμα των τελευταίων δράσεων στο νησί των Ανατολικών Κυκλάδων... Η δεύτερη (σ.σ. μας αρέσει να ξεκινάμε ανάποδα την ... ημέρα μας)  έχει σχέση με την σχετικά γρήγορα αντικατάσταση ασθενοφόρου που είχε πρόβλημα και με τον Δήμο Σίφνου να στέλνει αυτοκίνητο ώστε να μην μείνει η Αμοργός χωρίς μεταφορικό μέσο και βέβαια στον αγώνα .. δρόμου έβαλαν όπως διαβάζεται ουκ ολίγοι το χέρι τους... Και η .. πρώτη απευθύνεται στην εταιρεία ΣΜΙΛΗ ΑΤΕ, η οποία δώρισε κοντέινερ στο Δήμο, το οποίο τοποθετήθηκε στο Κέντρο Υγείας με σκοπό να λειτουργήσει ως σημείο διαλογής / υποδοχής και για να γίνει καλύτερη διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων του κορωνοϊού...  

Η ευχαριστήρια επιστολή για το κοντέινερ 

"Ευχαριστούμε την τεχνική εταιρεία “ΣΜΙΛΗ ΑΤΕ” και τον εκπρόσωπο της κ.Γιάννη Μαργαρίτη για την ευγενική δωρεά του κοντέινερ το οποίο χρησιμοποιείται ως ειδικά χωροθετημένο σημείο διαλογής/υποδοχής, για την ασφαλέστερη διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων του νέου κορωνοίού. Επίσης, ευχαριστούμε τον Σταύρο Νομικό που βοήθησε στη μεταφορά και την τοποθέτηση του κοντέινερ.

Στο συγκεκριμένο χώρο γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να προστατεύονται οι ασθενείς που βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας αλλά και το ίδιο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Με συνέπεια,πειθαρχία και ατομική ευθύνη ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτείας και των Επιστημόνων για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας και για να μείνει η Αμοργός απρόσβλητη από τον νέο κορωνοιό".

Η ευχαριστήρια επιστολή σχετικά με τον ασθενοφόρο 

"Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όσους συνεργάστηκαν και βοήθησαν από κοινού για να μην στερηθεί η Αμοργός τις υπηρεσίες ασθενοφόρου. Ιδιαίτερα στη παρούσα χρονική συγκυρία όπου όλοι δίνουμε μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Λόγω μηχανικής βλάβης το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αμοργού, τέθηκε πρόσφατα εκτός λειτουργίας. Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα καταφέραμε μαζί με την διοίκηση του Κέντρου Υγείας να καλύψουμε το κενό αποκατάσταση της βλάβης.

Ευχαριστώ τον διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό και τους συνεργάτες του που φρόντισαν άμεσα για την εύρεση ασθενοφόρου μέσω του νησιού της Σίφνου. Ευχαριστώ τη δήμαρχο Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη για την παραχώρηση ασθενοφόρου αλλά και για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης από την Σίφνο προς τη Σύρο. Ευχαριστώ τη ναυτιλιακή εταιρεία ”Blue Star Ferries“ για την παροχή δωρεάν μετακίνησης από την Σύρο προς την Αμοργό.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, και για τη νησιωτική Ελλάδα γίνονται δυσκολότεροι, το ΜΑΖΙ είναι το μεγαλύτερο όπλο υπεράσπισης της ποιότητας της καθημερινότητας και του πολύτιμου αγαθού της υγείας".