Αμοργός – Ιωαν. Συνοδινού: «Αποχωρώ», κάποιοι δεν πείστηκαν ή δεν ήθελαν

«Με το παρόν έγγραφο αποσύρω  την αίτηση συμμετοχής στην Διοικούσα Επιτροπή. Ελπίζω τα άτομα που θα επιλεχθούν για την ΆΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ αυτή θέση , να φανούν αντάξια των περιστάσεων» Αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα η Ιωάννα Συνοδινού – επιχειρηματίας της Αμοργού και υποψήφια στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 -  στην επιστολή που είχε στείλει στις 10 Φεβρουαρίου στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου…

Επιστολή που έχει να κάνει με το γεγονός ότι από το τέλος του 2019 υπάρχει κενό … εξουσίας στην Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού. Η προηγούμενη διοίκηση ολοκλήρωσε με επιτυχία όπως όλοι λένε το έργο της, αλλά από τότε δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Το γιατί; Αυτό κανείς δεν το γνωρίζει.

Έχει ενδιαφέρον όμως το σχόλιο της κας Συνοδινού στην προσωπική της σελίδα στα social media και με το οποίο συνοδεύει την επιστολή αποχώρησης από την πρόσκληση συμμετοχής για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας. Σε έναν τομέα όπου υπάρχουν αρκετά προβλήματα και σίγουρα χρειάζεται κάποιος να έχει τον έλεγχο… Τι αναφέρει η κα Συνοδινού;  «Δυστυχώς η Ελλάς πάσχει τις πιο πολλές φορές από μικρά προβλήματα. Τα μεγάλα, όσο φοβερά κι αν είναι, τα ξεπερνάει. Τα μικρά είναι ακριβώς οι τρικλοποδιές που την κάνουν και σκοντάφτει.»

Και συνεχίζει «Όμως... οι τρικλοποδιές καμία φορά σε βοηθούν να βάλεις μυαλό κ να μην επιμένεις .. αποχώρησα από μια διαδικασία που «τράβηξε μακριά» ! Πίστεψα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω.. κάποιοι δεν πείστηκαν ή δεν ήθελαν να με «αφήσουν» να πάρω αυτήν την «θεσάρα» , αυτήν την άμισθη κ εθελοντική θέση .. δεν ξέρω γιατί καθυστερεί ακόμα αυτή η διαδικασία ... δεν θέλετε τη Συνοδινού στο ΚΥ Αμοργού ;! βάλτε επιτέλους κάποιον !!! Ορίστε .. έκανα πίσω μπας κ πάει μπροστά το συγκεκριμένο θέμα ! Ενάμιση χρόνο μετέωρη η κατάσταση .. σε περίοδο πανδημίας 

Εδώ η επιστολή μου ...

Οκτώβριος 2019 - Φεβρουάριος 2021

Και ακολουθεί η επιστολή με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2021. Κοινώς 18 σχεδόν μήνες από την πρόσκληση συμμετοχής και με το Κέντρο Υγείας διοικητικά να είναι ακέφαλο.

«Αξιότιμε Κύριε Ροϊλέ,

Παρακαλώ  στην επόμενη διαδικασία για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αμοργού , να μην λάβετε υπόψη σας  την αίτησή μου από τον Οκτώβριο του 2019.

Καταλαβαίνετε ότι μετά από ενάμιση χρόνο που είχαν κινηθεί οι διαδικασίες αρχικά, η απογοήτευσή  μου  είναι τεράστια, γιατί είχα την καλή διάθεση να προσφέρω και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών του νησιού μας!

Εν μέσω πανδημίας ίσως να δυσκολευτήκατε να προχωρήσετε στην ανάδειξη Διοικούσας Επιτροπής , όμως έχριζε άμεσης σημασίας το θέμα αυτό ειδικά λόγω των συνθηκών !

Με το παρόν έγγραφο αποσύρω  την αίτηση συμμετοχής στην Διοικούσα Επιτροπή. Ελπίζω τα άτομα που θα επιλεχθούν για την ΆΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ αυτή θέση , να φανούν αντάξια των περιστάσεων.

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Αμοργού στάθηκε βράχος στις αντίξοες συνθήκες και αξίζουν συγχαρητηρίων!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News