Αμοργός: Μέσω Κουφονησίων ο Γιάννης Βρούτσης στο νησί του "απέραντου γαλάζιου"

Βρουτσης - Κωβαίος

"... Ειναι μεγάλη χαρά σε κάθε λιμάνι έστω και για λίγο πάντα να σε περιμένουν φίλοι! Στο Κουφονήσι με  τον πρόεδρο Αντώνης Κωβαιος  και Κουφονησιώτες  φίλους..."  Από την Τήνο στην Αμοργό με ενδιάμεσο σταθμό τα Κουφονήσια.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βρούτση, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Κυκλάδων, ο οποίος άφησε την Τήνο όπου βρέθηκε με την ευκαιρία των εορταστμών για την συμπλήρωση των 200 ετών από το όραμα της Οσίας Πελαγίας που οδήγησε στην εύρεση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας... 

 

Και σήμερα πήρε το δρόμο για την Αμοργό ελέω των εκδηλώσεων προς τιμή της Αγίας Παρασκευής... Με ενδιάμεσο σταθμό τα Κουφονήσια... 

Ας δούμε το σχετικό δελτίο για το διήμερο στην Αμοργό... 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στο νησί της Αμοργού όπου θα παραστεί στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που γίνονται για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής.
Οι φημισμένες σε ολόκληρη τη νησιωτική Ελλάδα εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κάτω Μεριά της Αμοργού, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας – Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιος.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Ελευθέριο Καραΐσκο, Δημοτικούς Συμβούλους, την Διοικήτρια του Κ.Υ. του νησιού κα. Ιωάννα Συνοδινού αλλά και με κατοίκους, φίλους και στελέχη της Ν.Δ.. Επιπλέον, θα επισκεφθεί τις περιοχές Κατάπολα, Αιγιάλη, Χώρα Αμοργού και Κάτω Μεριά. 

 

Αμοργός

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News