Αμοργός: Υγεία και Πρωτογενής τομέα στην ατζέντα των επαφών του κου Καραΐσκου

Και οι επισκέψεις του Δημάρχου Αμοργού κου Ελευθερίου Καραΐσκου στην Αθήνα καλά κρατούν... Μετά την υφυπουργό Παιδείας, κα Ζαχαράκη, ο κος Καραΐσκος είχε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα Υγείας και Οικονομίας.. Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Αμοργού 

"Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.Κωνσταντίνο Σκρέκα με τον οποίο συζήτησε ενδελεχώς τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα που αντιμετωπίζει το νησί μας. Ο Υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την δημιουργία κατάλληλων υποδομών άρδευσης που θα στηρίξουν την αγροτική ανάπτυξη της Αμοργού. Στα πλαίσια της επίσκεψης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία".

yfypoyrgo-agrotikis-anaptyxis-kai-trofimon-1200x877.jpg

"Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Αμοργού κ.Ελευθέριος Καραΐσκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Δεσποτίδη Καλλιόπη συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου κ.Χρήστο Ροϊλό με τον οποίο συζήτησαν την πορεία εκπόνησης της μελέτης εγκατάστασης ακτινολογικού μηχανήματος στο Κέντρο Υγείας Αμοργού.Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Αμοργού με μόνιμο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, την συντήρηση του ασθενοφόρου καθώς και την προμήθεια ενός δεύτερου".