Ανδρος: Υπό το βλέμμα του Γιάννη Βρούτση ο Μέγας Αγιασμός και η κοπή πίτας

Με ένα …σπάρο δύο τρυγόνια για τον Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, η παρουσία του στην Άνδρο τις προηγούμενες ημέρες. Και έδωσε το παρών στον Μέγα Αγιασμό την ημέρα των Θεοφανείων αλλά και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Άνδρου στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την Άνδρο, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Δήμαρχο κο Σουσούδη και να αφουγκραστεί τις αγωνίες των κατοίκων του νησιού... 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου από το Δήμο Ανδρου… 
"Την ημέρα των Θεοφανείων και μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Άνδρου, στο κτίριο του Δημαρχείου στη  Χώρα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και αντάλλαξε ευχές και απόψεις με τον Δήμαρχο Άνδρου,  κ. Θεοδόση Σουσούδη και με τους δημοτικούς συμβούλους. Με τη σειρά του, ο κ. Σουσούδης διαβίβασε ευχές στους κατοίκους της Άνδρου και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τον αγιασμό τέλεσαν και ευλόγησαν τη βασιλόπιτα οι ιερείς  των τριών ενοριών της Χώρας και ακολούθως οι κ.κ. Βρούτσης και Σουσούδης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Άνδρου. Τα κομμάτια μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους με τη μικρή Τζώρτζια Κουλουμπή να είναι τυχερή, βρίσκοντας το φλουρί!

Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Βρούτσης μαζί με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Σουσούδη έδωσαν το «παρών» στη γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σουσούδης υπογράμμισε το σπουδαίο έργο και την προσφορά του ΝΟΑ στον ναυταθλητισμό.
Χρόνια Πολλά και του Χρόνου!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News