Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη και το ...σχόλιο του Πολάκη

Αχ αυτή η Σταμάτη… Έχει τον τρόπο της να προκαλεί. Από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ έως την εν γένει στάση της. Εδώ και ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση του Πενταμελές Εφετείου Αθήνας να στείλει εκ νέου τη Βίκυ Σταμάτη στη φυλακή καθότι την έκρινε ένοχη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αδίκημα που αφορά την υπόθεση με τις μίζες, με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην Υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο. Και η Βίκυ Σταμάτη (όπως και η Αρετή Τσοχατζόπουλου) καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Και η Βίκυ Σταμάτη ως πρώτη αντίδραση επέλεξε να αιτηθεί διαζύγιο από τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος ένιωσε να χάνει το έδαφος από τα πόδια του. Στη συνέχεια και ενώ μπήκε στη φυλακή (Ελεώνας Θηβών) επέλεξε να στείλει μήνυμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ υψώνοντας το μεσαίο της  δάκτυλο….

Και σήμερα, η Βίκυ Σταμάτη (όπως και η Αρετή Τσοχατζόπουλου) αποφυλακίστηκαν και πέρασαν την πόρτα της φυλακής…

Ειδικότερα, για την κόρη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, η αποφυλάκισή έγινε από τη φυλακή του Ελεώνα Θηβών, όπου είχε μεταχθεί μετά την καταδίκη της, λόγω του ότι είχε εκτίσει - κατά το νόμο - το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της.

Η Βίκυ Σταμάτη πήρε αποφυλακιστήριο από τις φυλακές Ελεώνα Θηβών, όπου είχε μεταχθεί μετά την πρόσφατη καταδίκη της .Λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι, εμφανίστηκε στην κεντρική είσοδο των φυλακών, όπου την περίμενε ένα ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε και αποχώρησε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, αποφυλακίστηκε καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της, στην οποία συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο, που σύμφωνα με τον νόμο κάθε ημέρα μετρά για δύο. Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου η Βίκυ Σταμάτη αιτήθηκε και τελικά έγινε δεκτό το αίτημα για την αποφυλάκισή της.

Το σχόλιο

Μένουμε όμως για λίγο στο …δάκτυλο της κας Σταμάτη, γιατί πολύ απλά χθες είχαμε σχόλιο από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Παύλο Πολάκη μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media και δη στο facebook όπου αναφέρθηκε στην κίνηση της Βίκυς Σταμάτη να υψώσει προς τους δημοσιογράφους το μεσαίο της δάχτυλο. «Όταν το φτωχό νυμφίδιο, αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί, τα χάνει όλα και (ξανά)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο", όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της» έγραψε για τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook:

 «Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μουρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα: "Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί ,τα χάνει όλα και (ξανά)μπαίνει φυλακή ,χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμεικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της"».