Δονούσα: Στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών, ο πρόεδρος της Κοινότητας, Χρήστος Σιγάλας

Χρήστος Σιγάλας

Ενωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας.. Μία κίνηση που έχει οραματιστεί ο πρόεδρός της Νεκτάριος Καλαντζής και μέρα με την ημέρα, μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος.. και μάλιστα έχει στους κόλπους της νέους που ξεκινούν τώρα την... αυτοδιοικητική τους πορεία.. Τελευταία είσοδος; Ο Χρήστος Σιγάλας, πρόεδρος της Κοινότητας Δονούσας. Και όπως είναι λογικό οι Μικρές Κυκλάδες αποκτούν μία ακόμη φωνή σε πανελλαδικό επίπεδο.. να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο εντάχθηκαν οι: Ευδοκία Κατσάνη (Περιφερειακή Σύμβουλο Κυκλάδων & ΓραμματέαςΠεριφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου) και ΑντώνηςΚωβαίος (πρόεδροςΚοινότητας Κουφονησίων) όσον αφορά τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει - εκ μέρους του ΔΣ της ΕΝΑ - ο πρόεδρος της Νεκτάριος Καλαντζής, αναφέρει:

"Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και έξι χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος της τον Χρήστο Σιγάλα, Πρόεδρο της Κοινότητας Δονούσας , του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τον καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά".

(στην φωτογραφία βλέπουμε τον Χρήστο Σιγάλα με τον Αγράντη Γαβαλά, πρόεδρο της Κοινότητας Ηρακλειάς και τον Γιάννη Μαργαρίτη, Επαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News