Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα

Επειδή το να βρεθεί θετική είδηση για να την ανακοινώσει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ είναι δυσκολότερο από το να βρεθεί, ένας ψήλος στα άχυρα ή μια γωνία στο δεκάρικο, νομίζω πως το μόνο θετικό που μπορεί να πει ο Αλέξης στον λαό (και να είναι αλήθεια όμως!) είναι να ανακοινώσει ότι έχει ρέζους θετικό ομάδα αίματος!
Αυτό του το επιβεβαιώνουν και οι γιατροί που εμφανίζονται στο πρωτοσέλιδο της σημερινής «Μάσκας» με τον τίτλο μια ωραία ατμόσφαιρα. Βλέπετε η κυνική, ζοφερή, μουντή, ψυχρή εικόνα του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται κλινήρης ο πρωθυπουργός, έχει διαμορφωθεί σε μια ζωηρή, χρωματιστή, χαρούμενη, ωραία ατμόσφαιρα, είναι το ευχάριστο αφήγημα και μια νότα αισιοδοξίας στην βαριά πολιτική κατάσταση που βρίσκεται ο Αλέξης.

Στο προσκέφαλό του οι θεράποντες ιατροί που εκτός του ότι είναι επιφορτισμένοι με το να βρουν θεραπεία στην θετική-δημιουργική-πολιτική ανεπάρκεια του πρωθυπουργού, ενόψει της ΔΕΘ, θα πρέπει να βρουν και ενόψει της έλευσης της τρόικας, λύσεις για να προχωρήσει η αξιολόγηση, παρόλο που και εκεί υπάρχει διαπιστωμένα ανεπάρκεια στην ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων.