Εκλογές 2019 - Αθήνα: Ενίσχυση από το Φιλώτι στο ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη

Ε ώρα δεν ήταν.. Και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά», στο οποίο συμμετέχουν και τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιώργου Καμίνη, εκ των οποίων οι τρεις είναι νυν αντιδήμαρχοι, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε μεγάλη συγκέντρωση στο κλειστό του Μετς, που είχε γεμίσει ασφυκτικά. «Είναι η πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα που έχει δοκιμάσει την τύχη της στην Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες» τόνισε.

Και επισήμανε ότι το 60% των υποψηφίων θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά, ενώ μετέχουν εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο με διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις στις εκλογές του 2014. Από την παράταξη Καμίνη, είναι υποψήφιοι με τον κ. Μπακογιάννη οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Βαρελάς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Ελένη Μυριβήλη και η δημοτική σύμβουλος Μελίνα Δασκαλάκη. Επίσης, υποψήφιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι από παρατάξεις της τωρινής αντιπολίτευσης στον δήμο: Νίκος Βαφειάδης, Χρήστος Τεντόμας και Νίκος Αβραμίδης.

Στο ψηφοδέλτιο είναι ακόμη η Αλεξία Έβερτ- Αλβέρτη, επικοινωνιολόγος, η Σεραφίνα Παπαδημητρίου από την action animal, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι δημοσιογράφοι Λευτέρης Σκιαδάς, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Πόπη Δομάζου, οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Άγγελος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούκης, η μουσικός Χριστίνα Κόκοτα, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Παπαδάκης, Βασίλης Κορομάτζος κ.α.

Ανάμεσά τους δε κι ένας Ναξιώτης. Από το Φιλώτι. Ο Βασίλης Βασιλάκης. Και όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση της Marina Leontiou "Υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων, ο δικός Βασίλης Βασιλάκης, γυιός του αείμνηστου Μανώλη του Μπαμπουλά. Με πόση υπερηφάνεια γέμισε την καρδιά μας η υποψηφιότητα του σπουδαίου Φιλωτίτη...! Καλή επιτυχία..Βασίλη μου...! Πάντα είχα την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα είσαι υποψήφιος στο νησί μας την Νάξο...Όμως τα νέα με υπερβαίνουν...Τυχερό το χωριό μας που μέσω εσένα θα γίνει διάσημο παντού..! Είμαι βέβαιη πως θα το στηρίξεις και από κει...! Παραθέτω το σπουδαίο καλωσόρισμα του αγαπημένου μας κ. Αντώνη Τζώτη στην υποψηφιότητα του αγαπητού Φιλωτίτη , που έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Βασίλη, χαίρομαι που η αναγνώριση της προσωπικής σου αξίας,σε ευρίσκει ανερχόμενο τις κλίμακες της κοινωνικής προσφοράς. Ο τόπος μας, τόσο στην αυτοδιοικητική του ύπαρξη όσο και στην ευρύτερη εθνική του υπόσταση, έχει ανάγκη να τον υπηρετούν άνθρωποι με ευρύν νουν, σώφρονα λογισμό και ακάματη εργατικότητα. Έκαστος εφ' ω εταχθη, λοιπόν, και συ είσαι εκουσίως ταγμένος στην ανιδιοτελή υπηρεσία του κοινού καλού. Σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και πάντα επιτυχημένη την άθληση στο στίβο του καλού και του αγαθού!».

Να σημειώσουμε τέλος ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου «συνδυάζει την πολύτιμη εμπειρία και γνώση με τη φρεσκάδα της ανανέωσης». Παράλληλα με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε και τους υποψηφίους της παράταξης του, στα επτά δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία: INTIMENEWS

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News