Εκλογές 2019 - "Δύναμη Δημιουργίας": Επίσκεψη σε Απόλλωνα, Κωμιακή

Μετά το Αγερσανί και την "Αναγέννηση Αγίου Αρσενίου", έχουμε την επίσκεψη σε Κωμιακή, Απόλλωνα και την "Αναγέννηση Κορωνίδας". Ο λόγος, για τα μέλη της δημοτικής  παράταξης "Δύναμη Δημιουργίας", έχοντας επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Βρούτση, την περασμένη Δευτέρα (13/05) βρέθηκαν στην ορεινή Νάξο και είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση - συνάντηση τόσο με μέλη της ανεξάρτητης κοινοτικής παράταξης "Αναγέννηση Κορωνίδας", όσο και με κατοίκους των δύο χωριών..  Και όπως τονίστηκε, στόχος και δέσμευση εκτός από την στενή συνεργασία στη διάρκεια της δημοτικής περιιόδου (2019 - 2022) είναι το τέλος της εγκατάλειψης των χωριών αυτών.. Και ο επανασχεδιασμός των δράσεων ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Δημιουργίας" αναφέρει: 

"Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Βασίλης Βρούτσης και υποψήφιοι του συνδυασμού, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 13 Μαΐου τον Απόλλωνα και την Κωμιακή. Εκεί συναντήθηκαν με εκπροσώπους  του τοπικού ανεξάρτητου συνδυασμού «Αναγέννηση Κορωνίδας» και με άλλους κατοίκους, οι οποίοι έθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν όλη την περιφέρεια της Κοινότητας Κορωνίδας.

Αμφότερες οι πλευρές δεσμευθήκαμε για στενή συνεργασία κατά τη διάρκεια της προσεχούς δημοτικής περιόδου, με πρώτο μέλημα όλων, να δώσουμε ένα τέλος στην εγκατάλειψη και κυρίως, πέρα από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να σχεδιάσουμε από κοινού το μέλλον δίνοντας βάση στις αναμφισβήτητες δυνατότητες βιώσιμης τουριστικής και αγροτικής ανάπτυξης.

Ευχόμαστε στη «Αναγέννηση Κορωνίδας» καλό αγώνα και επίτευξη των στόχων της".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News