Εκλογές 2019 - "Δύναμη Δημιουργίας": Κατάθεσε την πρότασή σου στο Σχέδιο Δράσης

Τεχνολογία στη διάθεση των υποψηφίων… Και η δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» του υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Βρούτση, μας εκπλήσσει.. Μέσα από την ιστοσελίδα της (dinamidimiourgias.com) όχι μόνο παρουσιάζει τακτικά τα νέα και τις κινήσεις της, αλλά έχει καταθέσει και το Σχέδιο δράσης της για διάφορους τομείς… Και τώρα κάνει πράξη, αυτό που έχει πει από την πρώτη στιγμή: ενεργή κοινωνία  πολιτών – δημοτών. Και πως θα γίνει αυτό; Μέσα από τη Δημόσια Διαβούλευση…  Να σημειώσουμε ότι η σχετική διαδικασία είναι εύκολη και το κυριότερο; οι τομείς που θα κληθεί κάποιος να καταθέσει την άποψή του, είναι: Αθλητισμός, Δίκτυα Υποδομές, Ενέργεια, Λειτουργία Δήμου, Πρωτογενής Τομέας, Παιδεία και Πολιτισμός, Συμμετοχή, Τουρισμός και Χωροταξία / Ανάπτυξη. Και βέβαια μπορούν να γίνουν κι άλλες προτάσεις καθότι υπάρχει και το σχετικό εδάφιο…

Όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση: «Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη "Δύναμη Δημιουργίας" θέτει από σήμερα τις προγραμματικές της θέσεις σε δημόσια διαβούλευση. Προσδοκούμε σε μία ενεργή κοινωνία πολιτών - δημοτών και για αυτό θέλουμε να συνδιαμορφώσουμε ένα σχέδιο που θα θεμελιωθεί με την συμμετοχή όλων. Στόχος μας είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων των πολιτών του Δήμου μας αλλά και η καλλιέργεια και αξιοποίηση των σπουδαίων προοπτικών ανάπτυξης των νησιών μας.

Σας καλούμε λοιπόν να υποβάλετε, επώνυμα ή ανώνυμα, τις δικές σας ιδέες και προτάσεις σχετικά με τις προγραμματικές μας θέσεις.

Για να συμμετέχετε, επισκεφτείτε τη σελίδα της «Δύναμης Δημιουργίας»,  https://dinamidimiourgias.com/ και επιλέξτε Διαβούλευση».