Εκλογές 2019 - Γ. Βλασερός: "Τιμή και ευθύνη η υποψηφιότητα μου στις Κυκλάδες"

Την προσεχή Κυριακή (16/12) η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής έδωσε … απαντήσεις. Πολύ απλά έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ενόψει των εθνικών εκλογών. Το πότε θα γίνει είναι μία άλλη υπόθεση. Εμείς κρατάμε τους υποψηφίους, με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει…

Και στις Κυκλάδες έχουμε την αίσθηση ότι δεν υπήρξαν εκλογές, και έτσι στο ψηφοδέλτιο συναντούμε τους: Τον δικό μας γιατρό, τον Καρδιολόγο Γιάννη Βλασερό (μέλος ΚΠΕ), τον πρώην Νομάρχη Δημήτρη Μπάιλα και τους Αλεξάνδρα Κουτρούλια – Δαρζέντα (επιχειρηματία), Γιώργο Παπαμανώλη (πρώην βουλευτή), Χρήστο Πολατσίδη (τραπεζικό υπάλληλο) και Σοφία Θεολογίτου (πρώην Περιφερειάρχη, στέλεχος υπουργείου Εσωτερικών)….

Και ο Γιάννης Βλασερός προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας «Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για Βουλευτή Κυκλάδων από το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη. Η χώρα μας είναι σε διαρκή κρίση,τα νησιά μας έχουν συσσωρευμένα προβλήματα.

Η συλλογική και αποτελεσματική προσπάθεια όλων μας είναι αναγκαία. Η λαϊκή ενότητα και η εθνική συνεννόηση πρέπει να επικρατήσουν.

Η μιζέρια και η απάθεια δεν ταιριάζουν στον Ελληνικό λαό.

Η χώρα μας πρέπει να σταθεί στα πόδια της βασιζόμενη στην παραγωγικές δυνατότητες των άξιων παιδιών της μακριά από τη βάναυση εξάρτηση των δανειστών της.

Για αυτές τις αρχές αγωνίζεται το Κίνημα Αλλαγής με τη σημαία του οποίου κατέρχομαι στο στίβο της επερχόμενης εκλογικής μάχης διεκδικώντας την ψήφο τού λαού των Κυκλάδων γιά να αναδειχθεί η Παράταξη μας ξανά πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News