Εκλογές 2019 – Γ. Βρούτσης: Κεντρική Ομιλία και ταξίδι στην Κύθνο

Και το ταξίδι στις Κυκλάδες, του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση, καλά κρατεί. Σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, ολοκληρώνει την διήμερη παραμονή του στην Αμοργό και ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό που δεν είναι άλλος από την Κύθνο, όπου και θα βρίσκεται την Κυριακή. Μάλιστα, έχει ενδιαφέρον η ανάρτησή του από την Αμοργό, νησί από το οποίο κατάγεται ο Γιάννης Βρούτσης και στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρει " Στά ευλογημένα χώματα της Αμοργού πάνω απο το Απέραντο Γαλάζιο!Στις ρίζες μου...!"

Παράλληλα, μέσω αφίσας έγινε γνωστή και η ημερομηνία και τοποθεσία της κεντρικής του προεκλογικής του ομιλίας στην Αθήνα. Την 1η Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Divani Caravel…

Όσο για την Κύθνο, «Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιήσει 2ημερη επίσκεψη στη νήσο Κύθνο.

Στη διάρκεια των επίσκεψης του, ο κ. Βρούτσης θα παραβρεθεί στις θρησκευτικές – εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Τριάδας στη Χώρα. Παράλληλα, θα επισκεφθεί το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Κανάλας και την Δρυοπίδα.

Επιπλέον, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κύθνου κ. Σταμάτιο Γαρδέρη, με φίλους και κατοίκους του νησιού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News