Εκλογές 2019 - ΚΙΝΑΛ: Ο Γιάννης Βλασερός σε Νάξο, Πάρο και Σαντορίνη

Ο Γιάννης Βλασερός υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙ.ΝΑΛ) στο νομό Κυκλάδων περιόδευσε πρόσφατα στα νησιά Νάξο, Σύρο, Σαντορίνη, Φολέγανδρο και Πάρο, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας. Μίας εκστρατείας που στηρίζεται στο συναίσθημα καθώς το moto είναι "Επενδύστε στις Κυκλάδες της καρδιάς μας" 

Στη Νάξο είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολλούς συμπατριώτες του και να δώσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107,5 "Η Φωνή του Αιγαίου".

Σύντομη ήταν η επίσκεψη του στην Ερμούπολη Σύρου όπου υπέβαλε την υποψηφιότητά του ως βουλευτή στο Πρωτοδικείο Σύρου, αλλά του δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσει με αρκετούς φίλους και συντρόφους  

Το επόμενο ταξίδι αφορούσε την Σαντορίνη. Το διάστημα της παραμονής του στο νησί είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με παλιούς (υπήρξε αγροτικός ιατρός του Υγειονομικού Σταθμού Θήρας) και νέους φίλους. Στη Σαντορίνη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Νησιού όπου ενημερώθηκε από την Διοίκηση για την πορεία της λειτουργίας του. Έδωσε επίσης συνέντευξη στο Volcano TV με επίκεντρο την νησιωτική πολιτική και κυρίως στο θέμα της νησιωτικής περίθαλψης.

Η επίσκεψη του στη μαγευτική Φολέγανδρο του έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο ο οποίος δείχνει να στηρίζει την παράταξη του.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε και την Πάρο το νησί της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Οι επαφές του με τους πολίτες του νησιού ήσαν γόνιμες και πολύ ενδιαφέρουσες με τους παλαίμαχους δε και συγκινητικές, γιατί είχαν σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου καί το ένδοξο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ.

Συμπέρασμα της περιοδείας του;  Πολλοί από τους ανθρώπους των νησιών μας δεν εγκρίνουν την σημερινή κατάσταση, ούτε υποστηρίζουν την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας, απεναντίας υποστηρίζουν την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής για να μπορέσει να έχει ένα αποτελεσματικό ρόλο στη αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης οικονομικής και πολιτικής κρίσης της χώρας.