Εκλογές 2019 - ΚΙΝΑΛ: Προεκλογική ομιλία (05/09) του Γιάννη Βλασερού στο Φιλώτι

Η προεκλογική περίοδος φτάνει στο τέλος της και ο Γιάννης Βλασερός, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο... Σήμερα και αύριο θα ολοκληρώσει τις επαφές του μέσω των ΜΜΕ (συνεντεύξεις στα τοπικά ραδιόφωνα του νησιού) ενώ χιες βρέθηκε στην ορεινή Νάξο με καλούς φίλους.. Κια όπως διαβάζουμε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στα social media " Χθες με μία «δυνατή»παρέα φίλων και συντρόφων επισκεφτήκαμε τα ορεινά χωριά της Νάξου: Κεραμωτή, Κόρωνο και Κωμιακή. Χωριά με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και ισχυρή ιστορική διαδρομή, τα οποία όμως φθείνουν και αργοπεθαίνουν. Χωρίς ουσιαστικά νέους ανθρώπους με ελάχιστα παιδιά.

Καi όμως τα «προσόντα» τους είναι μεγάλα. Υπάρχουν λύσεις ορατές για να αποφευχθεί η πλήρης εγκατάλειψη. Απαιτείται πολιτική βούληση της κεντρικής της περιφερειακής και της δημοτικής αρχής και συστράτευση των φορέων των χωριών" .

Και αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα κλείσει την προσωπική του μάχη, με ομιλία στο Φιλώτι. Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Φιλωτιτών... Και ζητάει την συμπαράσταση και παρουσία όλων των φίλων και συναγωνιστών"