Εκλογές 2019 - Κυκλάδες: Το μήνυμα του Μάρκου Καφούρου ενόψει εκλογών

Ο Μάρκος Καφούρος είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρόνια στο .. χώρο μέσα από το Δήμο Θήρας σε ενεργό ρόλο πάντα στη πρώτη σειρά, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόκληση συμμετοχής και καθόλου στις Βουλευτικές Εκλογές καθότι εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.  Και όπως ήταν λογικό στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου και όπως τονίζει... "ενωμένοι να συστρατευτούμε, ώστε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη δίνη της κρίσης και να την οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, να τονώσουμε τη Δημοκρατία μας, να βελτιώσουμε την υγεία, να προάγουμε την παιδεία, να ενισχύσουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας, να ενδυναμώσουμε τη μεσαία τάξη της χώρας μας, να αντιμετωπίσουμε την απειλή του δημογραφικού προβλήματος και να νοικοκυρέψουμε τα νησιά μας".

Αναλυτικά, το μήνυμά του αναφέρει: 

Φίλες και φίλοι,
Στις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου, αποφάσισα να είμαι  υποψήφιος βουλευτής του νομού Κυκλάδων, αποδεχόμενος αφενός την τιμητική πρόταση των συμπολιτών μου στη Σαντορίνη, αφετέρου απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη προς το πρόσωπό μου.

Μετά από μια μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Θήρας αλλά και ως ενεργό μέλος του Αγροτικού Συνεταιριστικού Κινήματος, δηλώνω ότι με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, ευθύνη και ήθος, θα στηρίξω την προσπάθεια της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.

Καλώ όλες τις Κυκλαδίτισσες και όλους τους Κυκλαδίτες, ενωμένοι να συστρατευτούμε, ώστε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη δίνη της κρίσης και να την οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, να τονώσουμε τη Δημοκρατία μας, να βελτιώσουμε την υγεία, να προάγουμε την παιδεία, να ενισχύσουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας, να ενδυναμώσουμε τη μεσαία τάξη της χώρας μας, να αντιμετωπίσουμε την απειλή του δημογραφικού προβλήματος και να νοικοκυρέψουμε τα νησιά μας.

Φίλες και φίλοι, στις 7 Ιουλίου ζητώ τη βοήθεια και τη στήριξή σας!
Όλοι μαζί να φέρουμε την πολιτική ανανέωση στα νησιά μας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News