Εκλογές 2019 - Κυκλάδες: Ο Γιάννης Βρούτσης αύριο (19/06) στην Ανδρο

Η Κύθνος αποτελεί παρελθόν... Ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος εκ νέου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αφήνει τις Δυτικές Κυκλάδες και επιστρέψει στις Βόρειες. Εδωσε μάλιστα το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Θερμιό της Κύθνου (βλ εορτή της Αγίας Τριάδος) και τώρα είναι έτοιμος για την μετάβαση στην άλλη πλευρά και δη στην Ανδρο, το βορειότερο νησί στο Νομό. Θα βρίσκεται εκεί, αύριο Τετάρτης 19 Ιουνίου, θα μείνει δύο ημέρες και η κεντρική του προεκλογική ομιλία θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (19:00) στον  Χειμερινό Κινηματοθέατρο στη Χώρα της Άνδρου

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: 

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, το απόγευμα της 19ης Ιουνίου στις 19.00, θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Χειμερινό Κινηματοθέατρο στη Χώρα.

Στη διάρκεια της 2ημερης επίσκεψής του στο νησί, θα έχει επίσης διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτριο Λοτσάρη, με τον νεοεκλεγέντα Έπαρχο Άνδρου κ. Δημήτριο Λάσκαρη, φίλους και κατοίκους του νησιού. Ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί επίσης το Κόρθι, το Γαύριο και το Μπατσί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News