Εκλογές 2019 - Λεονταρίτης: "θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε"

Στις 19,88 μονάδες «έκλεισε» η διαφορά του Γιώργου Χατζημάρκου έναντι του Μανώλη Γλυνού, με την ενσωμάτωση των 717 εκλογικών τμημάτων στο Νότιο Αιγαίο στην βάση δεδομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Σε απλά ελληνικά; Στο 53,6% ο Γιώργος Χατζημάρκος και στο 33,7% ο ΜανώληςΓλυνός... Αλλά για την ώρα το αφήνουμε... Κι αυτό γιατί μεταφέρουμε την μετεκλογική ευχαριστήρια δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη, ο οποίος τονίζει ότι "η σχέση που εχουμε αναπτύξει, συνεχίζει να έχει γερά δεσμά"... 

Και αναλυτικά " Συμπατριώτισσες - συμπατριώτες,

Η νίκη του συνδυασμού μας αποτελεί για μας δέσμευση ευθύνης. Με τη ψήφο σας, επιδοκιμάσατε τη δημιουργική μας προσπάθεια και το έργο μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε.

Η σχέση που έχουμε αναπτύξει, συνεχίζει να έχει γερά δεσμά που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από το σεβασμό και τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου.

Θα συνεχίσουμε να διοικούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την ίδια εργατικότητα, συνέπεια και εντιμότητα που δείξαμε τα πέντε τελευταία χρόνια. Πάντα με ειλικρινή και δυνατή σχέση μαζί σας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της και μόνο εκεί.

Η άριστη συνεργασία μας με τον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης και τους φορείς του τόπου θα συνεχίσει να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της αναπτυξιακής διαδρομής που έχουμε χαράξει μαζί.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους πολίτες της Σύρου που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους το Συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά.

Αισθάνομαι ειλικρινή συγκίνηση και υποχρέωση για όλους αυτούς τους ανθρώπους που για μια ακόμη φορά με στήριξαν και με περιέβαλαν με την απεριόριστη αγάπη τους.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.

Αυτή η μεγάλη νίκη ανήκει σε όλους μας!

Συνεχίζουμε #mprosta

Γιώργος Λεονταρίτης

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων"

& Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο κος Λεονταρίτης ήταν πρώτος στη Σύρο με 2.954 ψήφους και ο Μάκης Δαδάος έλαβε 1407 ψήφους και παίρνουν το δρόμο για το Περιφερειακό Συμβούλιο μέσω της παράταξης "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο"