Εκλογές 2019 - Μ. Πολυκρέτης: "Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι, προσήλθα μόνος μου στον Εισαγγελέα"

"Εγώ δεν είχα να φοβηθώ τίποτε, ούτε προσπάθησα να αποφύγω το νόμο, ούτε να αποποιηθώ ευθύνες, εάν έχω που δεν έχω . Παρουσιάστηκα στις αρχές δεν κρύφτηκα, αλλα αυτό οι διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο το απέκρυψαν σκόπιμα αφήνοντας πηχαιους τίτλους, ότι «συνεληφθην» αλλα όχι ότι προσήλθα αυθορμήτως και ότι αφέθηκα ελεύθερος . Αυτή είναι η διαφορά μας και που με διακρίνει από όλους όσους έκαναν δημοσιεύσεις και σχόλια ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ !!!" Αυτό αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη "Ενωμένοι Μπορούμε" Μανώλης Πολυκρέτης, σήμερα Σάββατο 25 Μαϊου  και σχεδόν 24 ώρες μετά την δημοσιοποίηση συμβάντος μέσω ανακοινώσεων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ο κος Πολυκρέτης, εξηγεί ότι πήγε μόνος στον Εισαγγελέα όταν έλαβε γνώση της είδησης ότι υπεβλήθη μήνυση εις βάρος του, τονίζει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει, ότι έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και βέβαια περνάει στην επίθεση τονίζοντας ότι περιμένει αφενός να δει τους  καταγγέλοντες αλλά και από τους επικριτές του να πάρουν θέση εάν είναι σωστό δημοτική παράταξη να έχει στη δύναμή της ανασφάλιστους εργαζόμενους.... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπάρχει στο διαδίκτυο και δη στην προσωπική ιστοσελίδα του Μανώλη Πολυκρέτη στα social media με τίτλο "Προς αποκατάσταση της αλήθειας": 

"Επειδή στο διαδίκτυο κατεγράφησαν πλείστες όσες εις βάρος μου συκοφαντίες και ψεύδη υπό πηχαιους τίτλους διάφορων “δημοσιογραφικών » σελίδων , βρίσκοντας ευκαιρία και δυο άλλοι συνδυασμοί , του κου Χατζηανδρέου και του κου Βρουτση να με αποκαλέσουν με βαρύτατους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ( για τα όποια θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη ) και προς αποκατάσταση της αληθείας , γνωστοποιώ ,

(1) ότι μόλις πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο ,ότι υπεβλήθη εις βάρος μου μήνυση, αμέσως αυθόρμητα μετεβην στο αστυνομικό τμήμα Νάξου ,ακριβώς γιατί δεν είχα τίποτε απολύτως να φοβηθώ , ούτε να κρύψω ,ούτε να αποφύγω .

Εκεί έλαβα γνώση μιας μήνυσης εις βάρος μου καθ’όλα αβάσιμης , και μη νόμιμης, όπως μου ανέφερε ο δικηγόρος μου . Παρουσιάστηκα στον κο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου ο όποιος και με άφησε ελεύθερο. Για το όλο συμβάν υπέβαλλα σχετική μήνυση για τα τελεσθέντα εις βάρος μου (σωματική βλάβη εις βάρος μου ΜΕ βίαιο χτύπημα που δέχθηκα στο μέτωπο ,ύβρεις ) και για αλλα αδικήματα ,παραθέτοντας την αλήθεια και επί των μηνύσεων κάθε πλευράς θα αποφανθεί η δικαιοσύνη

Βεβαια εγω θα περιμενω να δω ο αντρας ( του οποίου τα στοιχεια δεν γνωριζω ) που με χτυπησε χθες στο μετωπο και που αμειβοταν ( όπως λενε διαφορα σχολια στο διαδικτυο από επικριτες μου ) για την εργασια του αυτή να μοιραζει φυλλαδια του κου Χατζηανδρεου , θα παρουσιασθει στο αστυνομικο τμημα Ναξου ,να αναλαβει τις ευθυνες του ???? ή θα τον κρυψουν ???

Εγώ δεν είχα να φοβηθώ τίποτε, ούτε προσπάθησα να αποφύγω το νόμο, ούτε να αποποιηθώ ευθύνες, εάν έχω που δεν έχω . Παρουσιάστηκα στις αρχές δεν κρύφτηκα, αλλα αυτό οι διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο το απέκρυψαν σκόπιμα αφήνοντας πηχαιους τίτλους, ότι «συνεληφθην» αλλα όχι ότι προσήλθα αυθορμήτως και ότι αφέθηκα ελεύθερος .

Αυτή είναι η διαφορά μας και που με διακρίνει από όλους όσους έκαναν δημοσιεύσεις και σχόλια ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ !!!

(2) Όμως δεν είδα τους διάφορους σχολιαστές των κειμένων των «δημοσιογραφικών» σελίδων και τον κο Βρουτση να αναρωτιούνται και να ευαισθητοποιούνται , ΑΝ τα δυο άτομα που έλαβαν μέρος στο εις βάρος μου συμβάν ,τα όποια κατοικούν στην Αθήνα και δεν πρέπει να έχουν οιαδήποτε σχέση με τις δημοτικές εκλογές στη Νάξο ,μοιράζοντας φυλλάδια του κου Χατζηανδρεου και εργαζόμενοι και αμειβόμενοι από αυτόν ,έχει αναγγελθεί αρμοδίως η εργασία τους αυτή ???? είναι ασφαλισμένοι ???? ή τάσσονται όλοι αυτοί οι κύριοι που ασκούν την κριτική στο διαδίκτυο , υπέρ του γεγονότος ο κος Χατζηανδρέου μπορεί να φέρνει άτομα από την Αθήνα , να εργάζονται για αυτόν για μοίρασμα των φυλλαδίων του, ενδεχόμενα ανασφάλιστα και ενδεχόμενα χωρίς αναγγελμένη εργασία τους ???

Αυτά προς αποκατάσταση της αληθείας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News